Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două echipe din Liga 2, deja retrogradate după meciurile din a patra etapă! A doua victorie consecutivă cu 9-0 în play-out

Două echipe din Liga 2, deja retrogradate după meciurile din a patra etapă! A doua victorie consecutivă cu 9-0 în play-out

Liga 2

Comentarii

Două echipe din Liga 2 au retrogradat matematic după rezultatele din a doua etapă a play-out-ului. Unirea Constanţa este una dintre victime, pierzând cu 9-0 pentru a doua rundă la rând, în timp ce şi Ripensia Timişoara şi-a pierdut orice fel de speranţă de salvare.

Vineri s-au disputat şase meciuri din cea de a patra etapă a play-out-ului Ligii 2, iar două echipe şi-au aflat deja soarta, retrogradând matematic cu trei runde înainte de finalul stagiunii.

Este vorba despre Unirea Constanţa, care a pierdut cu 0-9 pentru a doua etapă la rând, de această dată cu FC Braşov, şi Ripensia Timişoara, care a fost învinsă cu 1-0 de Progresul Spartac.

În celelalte partide din această rundă, Minaur Baia Mare, încă ameninţată serios de retrogrdare, a remizat cu Csikszereda, Metaloglobus şi Unirea Slobozia au produs un duel spectaculos, încheiat 3-3, Viitorul Pandurii a trecut surprinzător de Chiajna, iar Poli Timişoara, aflat pe ultimul loc în grupa sa, a pierdut, acasă, cu Şelimbăr.

Rezultatele din a patra etapă a play-out-ului Ligii 2

  • Minaur Baia Mare - Csikszereda Miercurea Ciuc 1-1
  • FC Metaloglobus Bucureşti - Unirea Slobozia 3-3
  • Politehnica Timişoara - CSC Şelimbăr 0-1
  • FC Braşov - Unirea Constanţa 9-0
  • Progresul Spartac - Ripensia Timişoara 1-0
  • Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Concordia Chiajna 1-0

Cum arată clasamentul:

Grupa A

  1. CSC 1599 Şelimbăr 33p
  2. AFK Csikszereda 33p
  3. Unirea Slobozia 33p
  4. CSM Slatina 28p
  5. Metaloglobus 23p
  6. Minaur Baia Mare 21p
  7. Politehnica Timişoara 19p

Grupa B

  1. FC Braşov 37p
  2. Concordia Chiajna 35p
  3. Viitorul Pandurii 32p
  4. CSC Dumbrăviţa 30p
  5. Progresul Spartac 23p
  6. Ripensia Timişoara 17p
  7. Unirea Constanţa 12p

Final de sezon tensionat

Conform situaţiei actuale din cele două clasamente, Poli Timişoara şi Minaur Baia Mare sunt favorite să retrogradeze direct în Liga 3, în timp ce Progresul Spartac şi Metaloglobus au cele mai mari şanse de a disputa barajul de menţinere/retrogradare.

Dacă lupta împotriva retrogradării din Liga 2 nu este atât de incitantă, cea pentru promovare tocmai a devenit mai interesantă, datorită noului proiect de lege propus de Vasile Dîncu.

Fostul ministru al apărării a sugerat că Legea Sportului ar trebui să sufere câteva modificări, exact cele necesare pentru ca CSA Steaua să aibă drept de promovare în Superligă.

Aşadar, cu ”militarii” aflaţi pe locul secund în campionat, la un punct de liderul Poli Iaşi, exista şanse ca ”militarii” să evolueze în primul eşalon din stagiunea viitoare.

Afla mai multe despre: liga 2 

viewscnt
Articole similare