Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Garita, ca transferat la o echipă de top din Superligă! ”Salariu lunar de 20.000 € şi o primă de instalare consistentă”, pregătite pentru atacant

Garita, ca transferat la o echipă de top din Superligă! ”Salariu lunar de 20.000 € şi o primă de instalare consistentă”, pregătite pentru atacant

FC Argeș

Comentarii

În ciuda scandalului monstru pe care l-a iscat la FC Argeş, Arnold Garita (27 de ani) încă este un jucător dorit în Superligă, iar una dintre echipele de top ale campionatului ar fi decis să îi facă o ofertă de nerefuzat.

Joi, în spaţiul public a apărut informaţia că Arnold Garita s-a luat la bătaie cu doi coechipieri la antrenamentul lui FC Argeş, motiv pentru care a fost exclus din lot.

Atacantul este golgheterul penultimei clasate din Superligă, cu nouă goluri în 29 de meciuri de campionat, dar are şanse minime de a mai îmbrăca tricoul trupei din Trivale.

Deşi nu are un viitor la Piteşti, conducătorii clubului nu doresc să îi rezilieze contractul acestuia, fiind dispuşi să renunţe la el doar dacă primesc o sumă de transfer.

”Salariu lunar de 20.000 € şi o primă de instalare consistentă”

Camerunezul mai are contract cu FC Argeş până la finalul ultimului sezon, aşa că, în teorie, ar putea fi ţinut ”prizonier” de club până în acel moment.

Însă, potrivit Playsport, Arnold Garita ar fi ca transferat la o echipă de top din campionatul nostru, în ciuda scandalului monstru pe care l-a iscat la actuala sa echipă.

CFR Cluj i-ar fi propus deja atacantului un ”salariu lunar de 20.000 de euro şi o primă de instalare consistentă”, pentru a îl convinge să facă pasul în Gruia din vară.

Ultimul atacant de succes al lui FC Argeş, Cephas Malele, a îmbrăcat la rândul său tricoul campioanei în acest sezon, înainte de a fi ”dat dispărut” de Dan Petrescu.

Garita, ca transferat la o echipă de top din Superligă

La începutul acestei stagiuni, când traversa cea mai bună perioadă a sa după venirea în fotbalul românesc, Garita a atras şi atenţia celor de la FCSB.

Gigi Becali a vorbit la superlativ despre jucătorul piteştenilor şi se zvonea că latifundiarul ar fi foarte interesat de a îl aduce la Bucureşti, chiar dacă de abia îl transferase pe Andrea Compagno.

Potrivit sursei citate, FCSB ar fi făcut o ofertă de nu mai puţin de 500.000 de euro pentru Arnold Garita, dar conducerea lui FC Argeş ar fi refuzat-o, dorind o sumă mai mare pentru jucător.

  • 650.000 de euro este cota de transfer a camerunezului, potrivit specialiştilor de la transfermarkt

Afla mai multe despre: arnold garita 

viewscnt
Articole similare