Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire surpriză pe banca tehnică a lui FC Argeş: ”A semnat o înţelegere până la finalul sezonului” / ”Îmi doresc să o scoatem la capăt”

Revenire surpriză pe banca tehnică a lui FC Argeş: ”A semnat o înţelegere până la finalul sezonului” / ”Îmi doresc să o scoatem la capăt”galerie foto

FC Argeș

Comentarii

Joi, FC Argeş a anunţat oficial că Andrei Speriatu (65 de ani), fost goalkeeper al echipei şi antrenor cu portarii, a revenit la club şi va fi secundul lui Bogdan Argeş Vintilă (51 de ani). Va fi al patrulea mandat al său în stafful piteştenilor.

Aflată pe penultimul loc în Superligă, după ce a eşuat să mai câştige vreun meci după luna octombrie, FC Argeş este a doua favorită la retrogradarea din Superligă, după CS Mioveni.

Deja la şase puncte de salvare şi la cinci, respectiv patru lungimi de locurile de baraj, trupa din Trivale are emoţii uriaşe, mai ales că tocmai a fost nevoită să îşi excludă golgheterul din lot.

În plin scandal Garita, clubul piteştean a anunţat revenirea lui Andrei Speriatu la echipă, pe postul de antrenor secund, până la finalul acestui sezon.

Revenire surpriză pe banca tehnică a lui FC Argeş

Antrenorul principal Bogdan Argeş Vintilă şi-a completat stafful cu care va lucra la FC Argeş. Începând de astăzi, în funcţia de antrenor secund a fost numit Andrei Speriatu.

Fostul portar de legendă al clubului nostru a semnat o înţelegere până la finalul acestui sezon competiţional, cu drept de prelungire.

Născut pe 29 septembrie 1957 la Toporu (Teleorman), Speriatu a jucat 406 de meciuri în primul eşalon al României, îmbrăcând tricoul alb-violet în două perioade: 1976-1980 şi 1986-1990.

Campion cu FC Argeş în sezonul 1978-1979, Speriatu este pe locul trei în topul celor mai longevivi portari români, după Costel Câmpeanu şi Silviu Lung.

Speriatu a mai făcut parte din stafful tehnic al echipei noastre în mandatele lui Telu Stancu, Nicolae Dobrin şi Marian Bondrea”, a transmis FC Argeş, pe site-ul oficial.

”Îmi doresc să o scoatem la capăt”

Speriatu a oferit o primă reacţie după revenirea în Trivale, dezvăluind că este atât încântat să se întoarcă la club, cât şi îngrijorat în legătură cu situaţia echipei şi dornic de a ajuta la redresarea acesteia.

Îmi doresc să o scoatem la capăt. Cred că putem să depăşim acest moment greu, nu prin forţa mea, ci prin forţa grupului. De unul singur nu poţi!

Fotbalul este un joc colectiv şi doar împreună putem face o treabă cât mai bună. Trebuie să avem dorinţă, determinare şi puterea de a lupta până la final”, a spus noul secund al lui FC Argeş.

Între 2004 şi 2006 şi 2007 şi 2010, Andrei Speriatu a fost antrenor cu portarii la FCSB, ocupând ulterior aceeaşi funcţie şi la U Cluj.

Afla mai multe despre: andrei speriatu 

viewscnt
Articole similare