Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment de confuzie pentru Napoli după remiza cu Voluntari! Întrebarea care l-a băgat în ceaţă: ”Da, da, de ce?”

Moment de confuzie pentru Napoli după remiza cu Voluntari! Întrebarea care l-a băgat în ceaţă: ”Da, da, de ce?”

FC U Craiova

Comentarii

Prezent la flash-interviu în urma remizei obţinute de U Craiova 1948 cu FC Voluntari, Nicolo Napoli (61 de ani) a vorbit despre prestaţia modestă reuşită de echipa sa, care a condus cu 3-1, dar nu şi-a putut menţine avantajul în faţa ilfovenilor. Una dintre întrebările care i-au fost puse l-a băgat în ceaţă pe italian.

După înfrângerea surprinzătoare suferită împotriva Petrolului Ploieşti în a doua etapă a play-out-ului, U Craiova 1948 şi-a pierdut locul în fruntea clasamentului, în favoarea ”lupilor galbeni”.

Până acum, prahovenii au un parcurs perfect în play-off şi au şanse mari de a disputa barajul pentru cupele europene la finalul stagiunii, atât timp cât nu apar sincope.

”Fotbalul e aşa”

Aşadar, jucând înaintea Petrolului în această etapă, U Craiova 1948 putea pune presiune pe lider şi reveni, măcar temporar, pe primul loc, dar oltenii au scăpat victoria printre degete.

Deşi au fost dominaţi autoritar de FC Voluntari pe tot parcusul duelului de pe Ion Oblemenco, în minutul 75, jucătorii pregătiţi de Nicolo Napoli conduceau cu 3-1.

Însă, în ultimele minute, defensiva s-a culcat pe o ureche, iar ilfovenii au reuşit să obţină egalarea, plecând cu un punct cel puţin meritat din Bănie.

În urma partidei, Napoli nu a fost foarte dur la adresa jucătorilor săi, în ciuda faptului că au scăpat printre degete un avantaj de două goluri în ultimele minute, împotriva unei echipe considerate defensivă.

 Întrebarea care l-a băgat în ceaţă pe Nicolo Napoli

Italianul a afirmat că acesta este fotbalul şi că, în situaţia actuală, chiar şi un punct este foarte benefic pentru cei de la U Craiova 1948, care au egalat-o pe Petrolul cu remiza obţinută. Întrebat dacă a mai trăit astfel de meciuri, Nicolo Napoli a avut parte de un moment de confuzie.

Ce să facem mai mult? Am băgat fotbaliştii în teren, ei joacă fotbal. Am adunat un punct, un punct în clasament e bun, vedem următorul meci. Echipa s-a mişcat bine, dar aşa e fotbalul.

(n.r. aţi mai trăit asemenea meciuri?) Da, da, de ce? (n.r. a fost un meci nebun) Fotbalul e aşa, nu închizi partida, nu stai bine în teren, cealaltă echipă dă gol. Un meci deschis de ambele părţi, aşa a fost.

Nu pare rău că nu am câştigat”, a declarat Nicolo Napoli, în urma remizei cu FC Voluntari.

Afla mai multe despre: nicolo napoli 

viewscnt
Articole similare