Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a rămas impresionat de parcusul impecabil a unei echipe din play-out: ”O surpriză colosală” | EXCLUSIV

MM Stoica a rămas impresionat de parcusul impecabil a unei echipe din play-out: ”O surpriză colosală” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

MM Stoica a rămas impresionat de o echipă din play-out.

MM Stoica a rămas impresionat de parcusul impecabil a unei echipe din play-out: ”O surpriză colosală” | EXCLUSIV

Cu 3 victorii în primele 3 partide din acest play-out, Petrolul conduce a doua grupă valorică a campionatului, cu 27 de puncte, unul peste FCU Craiova, şi o distanţă de 8 puncte faţă de prima poziţie de baraj.

Ploieştenii visează cu ochii deschişi şi se gândesc la cupele europene. 

MM Stoica a rămas impresionat de parcursul Petrolului şi a avut doar cuvinte de laudă pentru Florin Pârvu. 

”Pentru mine este o surpriză colosală Petrolul pentru că la un momenta dat a avut o perioadă în care se părea că se duce în zona nisipurilor mişcătoare. A născut din propria cenusă. Cred că trebuie discutat şi de Parvu pentru că a venit într-un moment critic.

Chiar dacă părea la început că nu se potriveşte... uite că are a 4-a victorie consecutivă! Cea mai mare realizare a Petrolului e că a cam scapat de baraj, e la 8 puncte de baraj”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Obiectivul lui Constantin Budescu la Petrolul: „Vrem să ne batem la cupele europene”

„După astea 3 rezultate putem spune că ne batem acolo, sus. Nu ne dăm la o parte dacă vom fi acolo, cu şanse să jucăm barajul.

Este important să ai stabilitate financiară la club. Am trecut prin momente delicate, sperăm să nu se mai întâmple şi ca această echipă să se bată la play-off. De ce nu?, să joace în Europa.

Eu la asta mă gândesc, nu m-am gândit niciodată că o să lupt la evitarea retrogradării, chiar dacă au fost probleme. Ne dorim mai mult, la anul sperăm să ne batem pentru Europa. Avem condiţii, stadion, suporteri, suntem la o echipă de tradiţie care trebuie să se bată an de an cel puţin pentru Europa”, a spus Budescu la flash-interviu.

Moldovan "l-a lovit" pe MM într-un punct sensibil! "Băi, lasă-mă. Serios? Tu nu eşti sportiv". Subiectul vizează şi FCSB, în mijlocul play-off-ului | VIDEO

Afla mai multe despre: mm stoicapetrolul 

viewscnt
Articole similare