Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La un pas de demitere, antrenorul a reuşit să redreseze echipa, spre surprinderea tuturor: ”E foarte rar şi foarte greu! Vreau să îl felicităm” | EXCLUSIV

La un pas de demitere, antrenorul a reuşit să redreseze echipa, spre surprinderea tuturor: ”E foarte rar şi foarte greu! Vreau să îl felicităm” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

După remiza spectaculoasă dintre U Craiova 1948 şi FC Voluntari, invitaţii Andrei Vochin şi Bogdan Cosmescu şi moderatorul Dan Udrea au vorbit despre redresarea neaşteptată reuşită de Liviu Ciobotariu (52 de ani), după ce ilfovenii începuseră anul cu cinci înfrângeri la rând.

FC Voluntari a fost părtaşă la, probabil, cel mai spectaculos meci al actualei ediţii a play-off-ului, reuşind să revină de la 3-1 pentru a obţine o remiză pe terenul lui U Craiova 1948.

Punctul obţinut de ilfoveni i-a adus pe al treila loc în clasament, la patru lungimi de primele două clasate, astfel că jucătorii pregătiţi de Liviu Ciobotariu pot visa, din nou, la cupele europene.

”E foarte rar şi foarte greu”

Revenirea de formă a Voluntariului a fost extrem de neaşteptată, în contextul în care începuse anul cu cinci înfrângeri, iar Ciobotariu ajunsese la doar un pas de demitere.

Însă, tehnicianul de 52 de ani a reuşit să redreseze echipa, iar Bogdan Cosmescu şi Andrei Vochin consideră că atât antrenorul, cât şi conducerea merită laude pentru cum au gestionat situaţia.

La un pas de demitere, Liviu Ciobotariu a reuşit să o redreseze pe FC Voluntari, spre surpriza tuturor

Cosmescu: Vreau să îl felicităm pe Ciobotariu, pentru că, la asemenea echipe mici, să redresezi situaţia după cinci înfrângeri consecutive, cum a început anul, este foarte rar şi foarte greu! Pentru că astea, în general, sunt echipe care merg pe moral şi pe încredere.

Udrea: Cred că de felicitat sunt şi cei care conduc clubul.

Vochin: Asta voiam să spun şi eu.

Cosmescu: Da, că nu l-au dat afară.

Vochin: Asta am vrut să spun, a avut două-trei momente când părea că va fi dat afară. Inclusiv el, la un flash-interviu, după o înfrângere, părea resemnat, că aştepta decizia. E o demonstraţie că dacă ai răbdare şi constaţi că antrenorul respectiv face lucrurile bune, nu ai niciun motiv să îl dai afară, nici dacă sunt trei-patru-cinci înfrângeri.

Cosmescu: Şi nu a pierdut vestiarul, pentru că aia este important. Adică sunt situaţii, cum a fost Croitoru la Craiova, care pierduse vestiarul, nu mai avea rost să îl mai ţii.

Vochin: Poate că nu a pierdut vestiarul tocmai pentru că inclusiv jucătorii au văzut că e corect, că îi antrenează bine... e de lăudat ce au făcut acolo, că nu l-au schimbat, aşa mi se pare.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare