Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai mare revelaţie din acest sezon al Superligii? Fotbalistul care a întrecut toate aşteptările: ”Părea terminat, dar acum îi iese tot” | EXCLUSIV

Cea mai mare revelaţie din acest sezon al Superligii? Fotbalistul care a întrecut toate aşteptările: ”Părea terminat, dar acum îi iese tot” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de FC Botoşani împotriva UTA-ei Arad, Andrei Vochin şi Bogdan Cosmescu au vorbit la superlativ despre prestaţiile reuşite de Sebastian Mailat (25 de ani) în acest sezon. Jucătorul moldovenilor se află pe locul trei în clasamentul golgheterilor din Superligă.

Aflată pe antepenultimul loc al play-out-ului înaintea duelului cu FC Botoşani, UTA Arad ar fi putut urca deasupra liniei roşii cu o victorie împotriva moldovenilor.

Dar meciul a fost rezolvat, mai mult sau mai puţin, încă din primele 35 de minute, după ce Sebastian Mailat a reuşit să marcheze o dublă în poarta formaţiei pregătite de Laszlo Balint.

Părea terminat, dar acum îi iese tot”

Partida s-a încheiat exact cu acel scor, 2-0, iar rezultatul obţinut i-a permis lui FC Botoşani să urce pe locul al treilea în play-out, la doar un puncte de Petrolul Ploieşti şi U Craiova 1948.

În urma partidei, Bogdan Cosmescu şi Andrei Vochin au fost invitaţi în studioul Orange Sport, iar cei doi au vorbit la superlativ despre jucătorul-revelaţie al sezonului.

Cosmescu era convins că Mailat era ”terminat”, după mandatele la CFR Cluj şi FC Voluntari, în timp ce Vochin a punctat că, deşi jucătorul de 25 de ani a fost omul meciului, toată echipa Botoşaniului putea fi remarcată.

Cea mai mare revelaţie din acest sezon al Superligii?

I-a bătut clar, se spune că se poate întâmpla orice în orice meci, dar victoria a fost clară. Nu te-a făcut cu arbitrul, i-a bătut fără discuţie, neaşteptat de clar.

Eu cred că (n.r. Mailat) arată cât de mult contează încrederea, părea un jucător terminat, la CFR,la Voluntari, acum dă pase, aleargă, tot îi iese.

Are 14 goluri înscrise dintr-un total mult mai mic decât al lui Compagno şi Dugandzic”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Cred că în seara asta am văzut la lucru o echipă, cea a lui Stoican, cu toţi jucătoriii predispuşi să facă efort, iar plusul a fost Mailat, un jucător care a făcut diferenţa. Continuă sezonul foarte bun pe care îl face”, a adăugat Andrei Vochin

După cele două goluri marcate în poarta UTA-ei, Sebastian Mailat a atins borna de 14 goluri marcate în Superligă în acest sezon, fiind pe locul trei în clasamentul golgheterilor, în urma lui Compagno, 17, şi Dugandzic, 16.

Afla mai multe despre: sebastian mailat 

viewscnt
Articole similare