Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O seară neagră!”. Laszlo Balint, dezamăgit după înfrângerea cu Botoşani: ”Nu mi-am recunoscut echipa”

”O seară neagră!”. Laszlo Balint, dezamăgit după înfrângerea cu Botoşani: ”Nu mi-am recunoscut echipa”

UTA

Comentarii

Echipa FC Botoşani a învins vineri, în deplasare, echipa UTA Arad, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 4-a din play-out-ul Superligii.

”O seară neagră!”. Laszlo Balint, dezamăgit după înfrângerea cu Botoşani: ”Nu mi-am recunoscut echipa” 

FC Botoşani a deschis scorul la Arad prin Mailat, în minutul 12, şi l-a majorat în minutul 35, când tot Mailat a înscris cu un şut de la distanţă, profitând de o gafă a portarului Kucher.

În minutul 72 arădenii au cerut penalti pentru un presupus henţ al lui Pius, arbitrul Andrei Chivulete a dictat iniţial lovitură de pedeapsă, dar, după consultarea sistemului VAR, a revenit asupra deciziei. În minutul 90+3 Keseru a trimis în bară o lovitură liberă.

Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA Arad, a vorbit despre înfrângerea de azi. 

”Era un meci foarte important pentru noi, din păcate, o seară neagră. Este un duş rece şi e important să reacţionăm. Nu este pierdut nimic. Azi nu mi-am recunoscut echipa! Am început foarte prost. A fost greu să revenim de la 2-0. Felicitări pentru Botoşani, a făcut un meci bun, au arătat bine azi. Nu am ce zice. Din păcate noi nu am reuşit să reacţionăm, nouă nu prea ne-a ieşit nimic azi.

(n.r. despre dmeisia) Nu este o nouătate. La Arad nu există răbdare, nu este o tragedie. Vedem că Simeone este contestat la Inter, asta este viaţa noastră a antrenorilor. Ştiam ce mă aşteaptă. Deocamdată eu zic că avem şansă pentru salvarea directă, suntem calificaţi în semifinale”, a declarat Balint după meci. 

Cu această victorie FC Botoşani este pe locul 3 în play-out-ul Superligii, cu 26 de puncte, la doar un punct de lider.

UTA are 18 puncte şi este pe locul 8, de baraj.

Echipele care au evoluat:

UTA ARAD: Kucher - R. Benzar, Benga, Hoxhallari, Roger (Otele 68) – P. Anton (Cascini 46), Batha (Keseru 77) – Postolachi (Aly Abeid 46), Ubbink (Willie Barbosa 46), R. Pop – Milosevic. ANTRENOR: Laszlo Balint

FC BOTOŞANI: Ducan - Petro, Şeroni, Pius, Ţigănaşu – Dican (Golofca 90), Ed. Florescu (Cioiu 74), A. Ivanov – A. Dragu (Sekou Camara 73), M. Roman II (Sadiku 90), Mailat (Burlacu 90). ANTRENOR: Flavius Stoican

Afla mai multe despre: laszlo balintuta arad 

viewscnt
Articole similare