Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta pusă pe masă pentru Florinel Coman, cu noul club, salariul dorit şi cu plecare imediată: "Au spus că e mare şi se acceptă, iar a doua zi am văzut altceva în ziar"

Oferta pusă pe masă pentru Florinel Coman, cu noul club, salariul dorit şi cu plecare imediată: "Au spus că e mare şi se acceptă, iar a doua zi am văzut altceva în ziar"

FCSB

Comentarii

Într-un interviu acordat Orange Sport, Florinel Coman (25 de ani) a dezvăluit momentul care i-ar fi putut schimba parcursul în carieră, în ultimii ani. El a fost foarte aproape să se despartă de clubul bucureştean şi să schimbe continentul, după o ofertă mare sosită.

Florinel Coman recunoaşte oferta pentru transferul său pe alt continent: "Au spus că e mare şi se acceptă, iar a doua zi am văzut altceva în ziar"

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, încă n-a renunţat la ambiţia sa de a face profit de pe urma transferului lui Florinel Coman, pentru care a plătit trei milioane de euro. În acest moment, tricolorul pare să revină la forma care l-a consacrat, după ani de chin în care s-a confruntat cu accidentări repetate, care i-au stopat progresul.

Însă, cariera sa în ultimii ani ar fi putut arăta diferit, dacă Gigi Becali ar fi acceptat o ofertă din MLS, în urmă cu trei ani, pentru fotbalistul pe care-l evalua, la un moment dat, la 15 milioane de euro. 

Pentru Orange Sport, Florinel Coman a dezvăluit primul impact cu academia lui Gică Hagi şi a recunoscut cum s-au derulat orele care i-ar fi putut contura într-un alt mod cariera. 

"Când a început pandemia, m-a sunat cineva din club şi m-a întrebat dacă vreau să plec. Mi-a spus că e din America (n.r. - oferta). Au spus că e ofertă mare, care se acceptă. M-a întrebat cât îmi doresc salariu, am spus cât vreau să câştig acolo, iar a doua zi am văzut altceva în ziar. S-au cerut mai mulţi  bani", a declarat Florinel Coman, pentru Orange Sport. 

În urmă cu câteva zile, Gică Hagi, fostul antrenor al lui Florinel Coman, a devăzluit o altă ofertă mare pe care atacantul a avut-o jucătorul, iar "Regele" n-a fost de acord cu decizia FCSB de a-i nu da drumul. 

Florinel Coman, despre celebra foaie de transfer din iarnă

În cadrul interviului, Florinel Coman a dezvăluit că din ianuarie şi-a revenit, iar discuţiile cu Gigi Becali s-au dovedit a fi decisive. Cu doar câteva săptămâni înainte, finanţatorul anunţa public că i-a dat lui "Mbappe" o hârtie de transfer şi că ar fi acceptat inclusiv să-l cedeze la Farul Constanţa sau Rapid Bucureşti, pentru suma potrivită. 

"Am vorbit cu dânsul (n.r. - Gigi Becali). Mi-a dat o foaie, ceva de genul. Am vorbit cu dânsul în perioada aceea, am simţit un sprijin enorm din partea dansului în acel moment. Am vorbit foarte mult despre mai multe chestii, nu despre fotbal, aşa în general. M-a mişcat ce mi-a spus, plus determinarea pe care am avut-o şi ambiţia au făcut diferenţa. Din ianuarie mă simt alt om", a mai spus atacantul lateral de la FCSB. 

"Am văzut acele ştiri şi nu ştiu de unde au apărut, pentru că mă puneau într-o lumina proastă, inclusiv pe cei de la Farul. Şi am văzut şi cu CFR Cluj, tot la fel.

A fost altceva că a declarat antrenorul celor de la Rapid (n.r. - Adrian Mutu), dar eu n-am vorbit cu nimeni de la niciun club în acea perioadă. Nu ştiu de ce s-a scris aşa ceva. Am vrut să plec în străinătate. E clar că în Liga 1 în viitorul apropiat nu voi merge", a mai spus Florinel Coman. 

  • 188 de meciuri, 42 de goluri şi 46 de pase decisive sunt cifrele lui Florinel Coman la FCSB. 

Ce îl diferenţiază pe Hagi de alţi antrenori. Coman, marcat: ”Te făcea să te vezi Maradona. Faci lucruri pe care nu credeai că poţi să le faci”

Afla mai multe despre: florinel comanflorinel coman transferflorinel coman 

viewscnt
Articole similare