Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, "înmărmurit" de o decizie luată la FCSB cu Florinel Coman: "Eu nu am înţeles. Se duce la culcare şi zice 'aoleu, ce am pierdut, de ce nu am mers?"

Gică Hagi, "înmărmurit" de o decizie luată la FCSB cu Florinel Coman: "Eu nu am înţeles. Se duce la culcare şi zice 'aoleu, ce am pierdut, de ce nu am mers?"

FCSB

Comentarii

Actualul atacant al FCSB, Florinel Coman (25 de ani), este unul dintre primii fotbalişti vânduţi scump de Gică Hagi, de la Viitorul Constanţa, iar acum "Regele" a dezvăluit o decizie greşită luată în privinţa fotbalistului, în perioada petrecută la echipa bucureşteană.

Gică Hagi îl laudă pe Florinel Coman: "E în genul lui Alibec, cu apucături de 9 fals"

Florinel Coman a fost din nou cel mai bun fotbalist al FCSB într-un meci. El a salvat un punct cu CFR Cluj, în Gruia, dintr-o lovitură liberă, iar Gică Hagi a spus că e responsabilitatea antrenorului, pentru a-l face pe "Mbappe" să joace din noua precum în trecut. 

"Mereu mi-aş dori un fotbalist precum el  în echipă, ca să-l antrenez. Important e să ştii cum să-l antrenezi, cum să fie bun. De mic a fost cel mai bun număr 9, aşa a fost, un număr 9, în genul lui Alibec, cu apucături de 9 fals. E important să-l faci să dea randamanetul cel mai bun şi ăsta e harul unui antrenor.

Un jucător să-l facă mai bun, încerci şase luni, iar după te desparţi dacă nu merge. Fiecare jucător are talent, apoi a doua calitate a unui manager e să citeşti jocul. Trebuie să fii iute, să te adaptezi la momentul care există", a declarat Gică Hagi pentru Fanatik

Gică Hagi susţine că Florinel Coman a ratat o şansă uriaşă! "A avut ofertă foarte mare pe mulţi bani"

În ultimii ani, Gigi Becali l-a evaluat la 15 milioane de euro pe fotbalistul ajuns de sub comanda lui Gică Hagi. De altfel, "Regele" a aflat că pentru Florinel Coman s-a primit o ofertă mare dintr-un campionat important al Europei, înainte de prima accidentare, cu Backa Topola, dar mutarea nu s-a realizat. 

O greşeală, consideră Gică Hagi, cel care a comentat situaţia. 

"Coman are calităţi, e plin de calităţi. A avut momentul lui când putea să fie mare, să se ducă, dar n-a ştiut să gestioneze momentul lui, el şi cei din jurul lui. A avut un moment când a fost dorit de echipe mari din Europa, a avut ofertă foarte mare pe mulţi bani, nu s-a acceptat şi nu am înţeles-o. 

Era un moment foarte important pentru el, apoi a avut un moment când a căzut emoţional. Nu s-a luat o decizie bună la acel moment, când trebuia să plece, că era o ofertă foarte bună. Nu mă bag să spun, dar ştiu că a avut. Era dintr-un campionat foarte mare şi trebuia să aibă provocarea vieţii. Viaţa e făcută din oportunităţi. 

Da, când era la FCSB. Să nu mai spuneţi că Florinel Coman n-a avut ofertă, că a avut, dar decizia de a rămâne zic că nu i-a făcut bine. Ce să facem? Asta e. Nu era valoros, că nu sunt bani frumoşi ăştia. Vorbim despre un jucător român, apoi e criticat. 

Mental el a scăzut după. Se duce seara la culcare şi spune <<Aoleu, ce am pierdut, de ce nu am mers?>>. A venit accidentarea, când s-a accidentat cu sârbii, când era într-o formă extraoardinară şi uite aşa e viaţa", a mai spus Gică Hagi despre fotbalistul de la FCSB. 

Afla mai multe despre: gica hagifarul constantaflorinel comanfcsbgigi becalitransfer gigi becali 

viewscnt
Articole similare