Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O să fac ce face Hagi”. Ce pregăteşte Gigi Becali înainte de Farul - FCSB: ”Să le intre în cap!”

”O să fac ce face Hagi”. Ce pregăteşte Gigi Becali înainte de Farul - FCSB: ”Să le intre în cap!”

FCSB

Comentarii

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei FCSB, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

”O să fac ce face Hagi”. Ce pregăteşte Gigi Becali înainte de Farul - FCSB: ”Să le între în cap!”

FCSB se va duela cu Farul Constanţa, luni, de la ora 20:30, în direct, pe Orange Sport 1. Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, pune presiune pe jucătorii săi după remiza cu CFR Cluj. ”Dacă nu baţi Farul, ce să mai cauţi la titlu?”, a fost mesajul transmis de Becali înainte de meciul de la Ovidiu.

De asemenea, Becali a dezvăluit că a găsit ”metoda” pentru a-i motiva pe jucători înainte de meciul cu Farul: ”O să fac ce face Hagi”.

"Dacă nu baţi Farul pe Arena Naţională, acasă la titlu, ce pretenţii ai? Ce să cauţi? Stai acasă şi îţi vezi de treaba ta. Nu ştiu ce le zice Gică Hagi, că sunt cei mai buni, cei mai buni şi le-a intrat în cap asta. Asta trebuie să fac şi eu. 

Asta trebuie să fac şi eu, să le spun eu. Mă duc şi eu acum înainte de meci: <<Bă, sunteţi cei mai buni, ca să nu mai intre cu frică pe teren>>. Dacă nu baţi Farul, ce să mai cauţi la titlu? Dacă faci un egal să zicem că mai ai un meci, dar...”, a răbufnit Gigi Becali. 

CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu 35 de puncte, la patru puncte distanţă de lider, Farul Constanţa. FCSB are 34 de puncte şi este pe locul 3.

Scos de la inimă! Becali l-a distrus pe atacantul intrat la pauză în CFR Cluj - FCSB: "Varză, praf şi pulbere! Cum să fii fotbalist şi după să nu mai fii?"

Afla mai multe despre: gigi becaligica hagi 

viewscnt
Articole similare