Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan a avut abonament în galeria Rapidului. ”S-au prins că sunt stelist”. Ce reacţie au avut fanii giuleşteni când au aflat cine este

Florin Talpan a avut abonament în galeria Rapidului. ”S-au prins că sunt stelist”. Ce reacţie au avut fanii giuleşteni când au aflat cine este

Fotbal intern

Comentarii

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a devzăluit că, la un moment dat a avut abonament în setorul galeriei rapidului, la meciurile din Giuleşti.

Acest lucru se întâmpla la începutul anilor 2000 şi a luat sfârşit în momentul în care, ultraşii giuleşteni au aflat cine este. Florin Talpan este Absolvent al Institutului Militar de Artilerie si Geodezie "Ioan Voda" Sibiu şi cadru activ militar din 1993.

”Au descoperit că sunt stelist şi au început să mă înjure”

„Vă spun şi asta că nu mi-e frică. Eu vorbesc cu suporterii de la Rapid. În momentul în care jucaţi la Rapid, eu aveam abonament pentru că îmi plăcea foarte mult atmosfera şi mergeam la meciuri. Până când au descoperit că sunt stelist şi au început să mă înjure. Nu m-am mai dus”, a spus declarat Florin Talpan, conform Fanatik.

Talpan, invitat la Rapid - FCSB

Robert Niţă, fostul jucător al Stelei şi al Rapidului, l-a invitat public pe Florin Talpan la meciul dintre Rapid şi FCSB, ce se va juca pe 23 aprilie, în etapa cu numărul cinci din play-off-ul Superligii.

”Domnul Talpan vă invit la următorul meci al Rapidului, vă invit şi mergem împreună. Pe cuvântul meu de onoare. Vă sun în mod oficial şi mi-ar face mare plăcere să mergeţi alături de mine la un meci al Rapidului. O să primiţi şi tricoul de la mine. Merge mai greu curieratul”, a spus Florin Niţă pentru Fanatik.

CSA Steaua se află pe locul doi, în clasamentul Ligii a II-a. În momentul de faţă, roş-albaştrii nu au drept de promovare în Superligă, dar acest lucru s-ar putea schimba cât de curând, în cazul în care Legea Sportului va fi modificată.

Afla mai multe despre: robert niţătalpansteauarapid 

viewscnt
Articole similare