Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu e adevărat că e dinamovist". Apropiatul lui Adrian Mutu dezvăluie echipa pe care o îndrâgeşte antrenorul: "A pus suflet pentru ea"

"Nu e adevărat că e dinamovist". Apropiatul lui Adrian Mutu dezvăluie echipa pe care o îndrâgeşte antrenorul: "A pus suflet pentru ea"

Rapid

Comentarii

Dani Coman, fostul coleg al lui Adrian Mutu, a vorbit la superlativ despre antrenorul Rapidului, căruia îi prevede, din funcţia pe care o are acum, un viitor "poate mai frumos decât l-a avut ca jucător". De asemenea, a tranşat disputa privind preferinţele principalului.

Dinamovistul Adrian Mutu? "Nu e adevărat". Care e echipa pentru care "Briliantul" a pus suflet

Adrian Mutu a intrat într-o nouă eră, odată cu instalarea pe banca Rapidului. El i-a dus pe giuleşteni în play-off, iar din sezonul următorul presiunea se va mări, întrucât conducătorii vor dori echipa în cursa pentru primele locuri ale Superligii, dar şi în cea pentru câştigarea Cupei României. 

Pentru Orange Sport, Dani Coman a spus că Adrian Mutu i-a dezvăluit că este încântat de proiectul din Giuleşti. De asemenea, fostul portar a tranşat subiectul din startul mandatului antrenorului, atunci când s-a pus problema ca galeria să nu-l accepte, din cauza trecutului său la Dinamo Bucureşti. 

"Tot s a discutat despre Mutu că dinamovist. Nu e adevărat. Singura echipă la care a ţinut Mutu şi la care a pus suflet a fost Fiorentina, vă spun eu Din ce ştiu, am văzut că s-a ataşat extrem de mult de Rapid, ţine foarte mult atât la suporteri cât şi la întregul club.

Mi-a vorbit foarte frumos despre organizarea care este, despre emulaţia care e în jurul echipei şi de aia mă bucur tare mult că e fericit la Rapid", a declarat Dani Coman, pentru Orange Sport. 

"Eu nu aveam dubii în privinţa lui Adrian Mutu din postura de antrenor. Îl cunosc, ştiu de ce este capabil şi îi prevăd un viitor frumos în antrenorat, poate mai frumos decât l-a avut ca jucător.

Vorbesc la modul cel mai serios. Îl cunosc, ştiu că este capabil, am stat de foarte multe ori de vorbă în ultima perioada cu el. Am văzut cât de pasionat este şi cât de mult îşi doreşte să ajungă un antrenor foarte bun. E clar că este mult mai echilibrat ca om decât atunci când era jucător şi asta va conta mult în cariera lui", a mai spus preşedintele de la Hermannstadt. 

Presiune maximă la Rapid. Adrian Mutu îşi atenţionează jucătorii înainte de meciul cu Universitatea Craiova: "Suntem toţi sub evaluare"

Afla mai multe despre: adrian mutuadrian mutu rapidadrian mutu fiorentina 

viewscnt
Articole similare