Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-a sunat soţia la 4 dimineaţa. Eram în cantonament şi am plecat". Evenimentul unic care a marcat şi cariera lui Florinel Coman la FCSB? "Mi-a schimbat viaţa în bine"

"M-a sunat soţia la 4 dimineaţa. Eram în cantonament şi am plecat". Evenimentul unic care a marcat şi cariera lui Florinel Coman la FCSB? "Mi-a schimbat viaţa în bine"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) dă semne că revine la forma care l-a consacrat, iar atacantul de la FCSB a mărturisit, în cadrul unui interviu acordat Orange Sport, un eveniment important din viaţa sa, care ar fi contribuit din plin la reuşitele din ultima perioadă.

Naşterea fetiţei, moment zero şi pentru cariera lui Florinel Coman la FCSB? "Mi-a schimbat viaţa în bine"

Florinel Coman şi-a recâştigat locul de titular la FCSB, în ultima perioadă, semn că a trecut peste accidentările repetate, care i-au măcinat cariera. În acest sezon a reuşit opt goluri şi şase pase deicisve, în 37 de meciuri, iar revenirea sa poate fi pusă şi pe seama liniştii de care se bucură în viaţa personală. 

Atacantul lateral de la FCSB s-a căsătorit civil în vara anului trecut cu Ioana Timofeciuc, iar la scurt timp a venit un nou membru al familiei. 

Florinel Coman susţine că naşterea fetiţei, Kasia, l-a schimbat, odată cu trecerea timpului. Atacantul de la FCSB a recunoscut că este responsabil, iar acesta a dezvăluit cum s-au derulat evenimentele de la naşterea copilului său, care pare să-i fi influenţat în bine şi cariera de fotbalist. 

"Mi-a schimbat viaţa în bine. Prima dată n-am realizat. Atunci când s-a născut, nu am realizat, dar când a început să crească mi-am dat seama că trebuie să am grijă de ele până la urmă, pentru că am două fete în casă şi eu sunt bărbatul. Fetiţa mă va lua exemplu pe mine, aşa că trebuie să fiu foarte atent la cum mă comport şi cum gestionez anumite situaţii. 

(n.r. - când s-a născut) Eram în cantonament şi am primit un telefon pe la 3, 4 dimineaţa şi mi-a spus să vin, deoarece credea că va naşte. Am plecat la Constanţa, pentru că acolo a născut, în bazin cu apă caldă. Am ajuns la Constanţa şi s-a născut. Am stat foarte mult acolo, am asistat la naştere, n-am avut nicio problemă.

Chiar eram acolo şi nu realizam ce mi se va întâmpla. Medicul mi-a dat-o în braţe şi e un sentiment pe care n-am cum să-l explic. 

Petrec foarte mult timp cu ea, îi citesc poezii. Este foarte atentă, acum a început să spună câteva chestii acolo. Este super, super. Oricum, eu mi-am dorit la 24-25 de ani să fac primul copil şi m-am pregătit pentru treaba asta, aşa că n-am nicio problemă", a mărturisit Florinel Coman, într-un interviu pentru Orange Sport. 

Oferta pusă pe masă pentru Florinel Coman, cu noul club, salariul dorit şi cu plecare imediată: "Au spus că e mare şi se acceptă, iar a doua zi am văzut altceva în ziar"

Afla mai multe despre: florinel comanioana timofeciucflorinel coman tata 

viewscnt
Articole similare