Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costache, greu de stăpânit după ce a primit în şapte minute două galbene! Ce se vede pe reluări la momentul care i-a adus eliminarea în Universitatea Craiova - Rapid Bucureşti | VIDEO

Costache, greu de stăpânit după ce a primit în şapte minute două galbene! Ce se vede pe reluări la momentul care i-a adus eliminarea în Universitatea Craiova - Rapid Bucureşti | VIDEO
Comentarii

Rapid Bucureşti a primit o veste cum nu se poate mai rea, după doar un sfert de oră de joc cu Universitatea Craiova, pe "Ion Oblemenco". În meciul din Superligă, Valentin Costache a fost eliminat după după galbene primite în decurs de şapte minute.

Valentin Costache, eliminat în minutul 14 în Universitatea Craiova - Rapid Bucureşti

Arbitrul Radu Petrescu conduce de la centru meciul Universitatea Craiova - Rapid, care se dispută, duminică, de la ora 21.00, în etapa a patra din play-off-ul Superligii, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

El e ajutat de Radu Ghinguleac şi Mihai Marica, iar rezervă este Valentin Porumbel. În camera VAR se află Ovidiu Haţegan şi Florian Vişan.

Brigada delegată la meciul din Oltenia a avut de luat o decizie importantă, în minutul 14, de când echipa antrenată de Adrian Mutu a rămas în 10 oameni. 

Ghinionistul a fost Valentin Costache, cel care a bifat două cartonaşe galbene în decurs de doar şapte minute, cu ambele faze petrecute în aceeaşi zonă a terenului. 

În minutul 7, Costache a împiedicat un contraatac al oltenilor şi l-a oprit prin tragere pe Cîmpanu. Radu Petrescu n-a ezistat şi i-a arătat primul cartonaş galben. 

Apoi, în minutul 14, Costache a oprit un alt contraatac, care urma să fie condus de Vlădoiu. 

Rapidistul a băgat o alunecare asupra fundaşului advers, care a picat pe gazon. La această fază, gazdele au cerut al doilea galben pentru Costache, iar cartonaşul a venit, spre nemulţumirea atacantului lui Adi Mutu. 

Deşi a cerut insistent ca faza să fie revăzută la VAR, el a părăsit nervos terenul, după ce Radu Petrescu e menţinut decizia. 

De asemenea, Costache va rata meciul cu FCSB, din etapa următoare a Superligii. 

 

Afla mai multe despre: valentin costacheuniversitatea craiova rapid bucurestieliminare valentin costache 

viewscnt
Articole similare