Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapidiştii, "împietriţi" în faţa galeriei după înfrângerea cu Universitatea Craiova! "Dacă sunt toţi, e clar că sunt reproşuri"

VIDEO | Rapidiştii, "împietriţi" în faţa galeriei după înfrângerea cu Universitatea Craiova! "Dacă sunt toţi, e clar că sunt reproşuri"

Rapid

Comentarii

Rapidiştii au fost traşi la răspundere de suporterii care au făcut deplasarea în Oltenia, pentru a vedea înfrângerea favoriţilor cu 3-1, în Superligă, în faţa Universităţii Craiova.

Rapidiştii au răspuns în faţa galeriei pentru rezultatele slabe din play-off-ul Superligii

Universitatea Craiova a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a 4-a a play-off-ului Superligii.

Universitatea Craiova a reuşit prima ei victorie în play-off şi are 32 de puncte, fiind pe locul 4, iar Rapid se află pe locul 5, cu 28 de puncte. 

De altfel, echipa antrenată de Adrian Mutu nu a câştigat în play-off. Din patru meciuri, giuleştenii au două înfrângeri şi două remize, iar în următoarea etapă vine meciul cu FCSB. 

La finalul partidei de pe "Ion Oblemenco", fotbaliştii s-au prezentat în faţa galeriei numeroase, pentru a răspunde de rezultat, un semnal puternic şi pentru partida cu rivala din Bucureşti. 

Interpretarea momentului de la finalul celor 90 de minute a fost făcută de Constantin Zotta, fostul arbitru şi oficial al Rapidului. 

"Dacă sunt toţi, e clar că sunt reproşuri din tribună, iar fanii rapidişti au ceva cu FCSB, că aşteaptă meciul. Va fi cu intensitate maximă pentru Rapid", a spus Zotta, pentru Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: universitatea craiova rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare