Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Acum patru-cinci ani de zile, Rapid nici nu exista”. Adi Mutu are parte de susţinere: ”Acum este mult mai precaut” | EXCLUSIV

”Acum patru-cinci ani de zile, Rapid nici nu exista”. Adi Mutu are parte de susţinere: ”Acum este mult mai precaut” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Antrenorul formaţiei Rapid Bucureşti, Adi Mutu ( 44 de ani), a fost criticat dur de sectorul giuleştean de pe ”Ion Oblemenco” la meciul pierdut de echipa sa contra formaţiei Universitatea Craiova, dar un fost coleg de-al său de la naţională i-a luat apărarea.

Rapid Bucureşti a fost surclasată de Universitatea Craiova, scor 1-3, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Superligii.

Cu Vali Costache eliminat încă din minutul 15, părea că şansele rapidiştilor de a se alege cu ceva din duelul de pe ”Ion Oblemenco” erau minime.

Dar Dugandzic a fost cel care a deschis scorul pentru Rapid, din penalty. Totuşi, Craiova a egalat până la pauză, prin Cîmpanu.

Oltenii au dat lovitura în ultimele 10 minute ale meciului. Markovic şi Roguljic au marcat golurile care au asigurat că cele trei puncte nu pleacă din Bănie.

”Acum patru-cinci ani de zile, Rapid nici nu exista”. Un mare rapidist, de partea lui Adi Mutu: ”Acum este mult mai precaut” | EXCLUSIV

La finalul meciului, ultraşii rapidişti prezenţi pe stadionul din Craiova au fost extrem de nemulţumiţi de evoluţia echipei lor favorite şi au cerut demisia lui Adi Mutu.

Basarab Panduru l-a văzut pe ”Briliant” foarte abătut de criticile suporterilor, iar despre situaţia lui Adi Mutu de la Rapid a vorbit şi fost coechipier de-al său de la echipa naţională.

Bogdan Lobonţ, care a jucat şi el aproape trei ani la Rapid, înainte de a se transfera la Ajax, consideră că timpul l-a transformat pe Adi Mutu dintr-un jucător axat doar pe atac într-un antrenor mai precaut.

”Te schimbă pentru că sunt două meserii total diferite, jucător e una, antrenor e alta. Într-adevăr, este mai precaut, dar dacă atâta timp a fost mai rebel ca jucător şi nu îi plăceau atâtea şi anumite sarcini, acum este mult mai precaut. 

În anumite momente este mult mai defensiv, deci sincer mă surprinde şi pe mine pentru că era un jucător creativ, un jucător de atac.

Pentru mine e nu ştiu, un semn de întrebare, dar e o întrebare la care cu siguranţă doar el poate să răspundă, un jucător care a marcat 100 de goluri în Serie A, singurul jucător care a marcat atâtea goluri în Serie A, nu că nu reuşeşte, dar atacul lui (n.r. ca antrenor) nu se ridică la un nivel. 

Nu e că Dugandzic e unul dintre golgheterii campionatului, are 15-16 goluri, nu. De asta spun că este mai precaut şi vede fotbalul din altă perspectivă.

Dacă e să ne uităm unde era Rapid acum patru-cinci ani de zile, nici nu exista şi unde e acum, cred că au făcut un progres extraordinar”, a declarat Lobonţ, pentru Orange Sport.

De când a intrat în play-off, Rapid nu a obţinut nici măcar o victorie: a remizat de două ori (2-2 cu CFR şi 1-1 cu Farul) şi a pierdut de două ori (0-2 cu Sepsi şi 1-3 cu Craiova).

Afla mai multe despre: rapidadi mutu 

viewscnt
Articole similare