Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Te întorci la FCSB?". Chipciu, fabulos: "Aoleu, ce tâmpit am fost că am spus asta. E adevărat că am început să vorbesc cu MM"

"Te întorci la FCSB?". Chipciu, fabulos: "Aoleu, ce tâmpit am fost că am spus asta. E adevărat că am început să vorbesc cu MM"

FCSB

Comentarii

La 33 de ani, Alex Chipciu este om de bază la Universitatea Cluj, iar conducătorilor le-a transmis că până în vară este fotbalistul "şepcilor roşii", pentru îndeplinirea obiectivului. Însă, multiplul campion al României n-a putut ocoli subiectul care-l leagă de FCSB, în această perioadă.

Linie directă între Mihai Stoica şi Alex Chipciu. Fotbalistul a fost întrebat din nou dacă se întoarce la FCSB

La începutul lunii aprilie, au apărut informaţii conform cărora Mihai Stoica insistă asupra revenirii lui Alex Chipciu la FCSB, întrucât l-ar considera un mare plus pentru grupul de jucători. Însă, MM a infirmat varianta, pentru Orange Sport, iar mutarea despre care s-a scris a fost discutată şi de mijlocaşul lui U Cluj. 

Alex Chipciu a recunoscut că a reluat legătura cu Mihai Stoica, însă nu i-a fost fost propus transferul la FCSB, în vară.

De altfel, fotbalistul s-a amuzat când şi-a adus aminte de declaraţia dată în urmă cu câteva luni, când nu a exclus o întoarcere la echipa finanţată de Gigi Becali

"Aoleu, ce tâmpit am fost că am spus asta. Dar nu s-a pus problema de treaba asta. E adevărat că am început să vorbesc iar cu MM după o mare perioadă în care n-am vorbit, pentru că înainte vorbeam zilnic. Am reluat legătura cu el, dar atât şi nimic mai mult. 

Nu mi-a spus niciodată să mă întorc la Steaua (n.r. - FCSB), să las eu loc să-mi fac imagine, că vreau să mă duc la Steaua (n.r. - FCSB), să apară prin ziare. Nu profit deloc. 

Au fost nişte performanţe bune acolo, m-am simţit bine acolo, am fost stelist de mic, asta e clar, dar nu m-am gândit la... Mă gândesc doar la ce e acum. Mă duc acasă şi vedem ce va fi peste câteva zile. 

(n.r. - viitorul te leagă de U Cluj?) Nu ştiu, chiar nu ştiu. Îmi place aici, m-am ataşat de club. Îmi place energia de aici, cu suporteri, entuziasm. E drept că am vorbit cu ei şi am zis că până la vară vreau doar să ne salvăm şi după vedem ce va fi", a declarat Alex Chipciu, după Petrolul Ploieşti - U Cluj 0-2, în Superligă

  • 169 de meciuri, 34 de goluri şi 38 de pase decisive sunt cifrele lui Chipciu la FCSB
  • 2 goluri şi 2 pase decisive în 33 de meciuri sunt reuşitele lui Chipciu la U Cluj. 

Gigi Becali i-a plătit lui FC Braşov două milioane de euro, în 2012, pentru Chipciu, care a devenit unul dintre preferaţii fanilor la FCSB. În cei şapte ani petrecuţi la FCSB, el a câştigat de trei ori campionatul, s-a calificat în optimile Europa League şi în grupele Champions League. 

Afla mai multe despre: alex chipciufcsbu clujalex chipciu mihai stoicamihai stoicamm stoica 

viewscnt
Articole similare