Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru vrea Steaua în Liga 1, dar cu o condiţie. Ce spune despre o eventuală implicare financiară la echipa din Ghencea

Mihai Rotaru vrea Steaua în Liga 1, dar cu o condiţie. Ce spune despre o eventuală implicare financiară la echipa din Ghencea

Superliga

Comentarii

Mihai Rotaru a fost întrebat dacă sunt adevăratele zvonurile care susţin că vrea să investească la Steaua.

Mihai Rotaru investeşte de 10 ani la Universitatea Craiova, însă marea lui dezamăgire este că n-a reuşit să câştige niciun titlu de campion al României.

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri care au susţinut că Mihai Rotaru ar fi interesat să investească la Steaua.

Investeşte Mihai Rotaru la Steaua? Ce spune finanţatorul de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru are deja 10 ani de când investeşte la Universitatea Craiova şi a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri care bagă bani în fotbalul românesc.

Acţionarul majoritar al echipei din Bănie este însă nemulţumit că, în ciuda investiţiile, n-a reuşit până acum să câştige măcar un titlu.

În plus, a avut mai multe episoade în care a intrat în conflict cu suporterii. În acest context au apărut zvonuri că el ar fi interesat să o preia pe Steaua.

Însă Mihai Rotaru susţine că sunt doar zvonuri şi n-are de gând să bage bani la altă echipă din România:

”A fost doar zvon că voi prelua CSA Steaua, nu a fost niciodată nici măcar un sâmbure de adevăr. Nu voi investi la o altă echipă de fotbal din România.

Singura echipă este Universitatea Craiova şi asta am făcut-o de acum 10 ani”, a spus Mihai Rotaru pentru fanatik.ro.

Mihai Rotaru o vrea pe Steaua în Liga 1

În schimb, Mihai Rotaru este de părere că Liga 1 are nevoie de o echipă precum Steaua, însă nu este de acord ca echipa să fie finanţată cu bani publici.

Omul de afaceri susţine că ar fi o concurenţă dezechilibrată între echipele finanţate de stat şi cele private:

”Pentru ceea ce înseamnă Steaua, ar fi bine să fie în SuperLiga, dar cu altă formă de organizare. Noi vorbim aici de bugete de sute de milioane de euro.

Cred că au 300-400 de milioane de euro. Nu putem să ne punem cu ei”, a mai spus Mihai Rotaru.

Afla mai multe despre: mihai rotarusteaua 

viewscnt
Articole similare