Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultraşii Rapidului i-au cerut public demisia lui Adi Mutu: ”Într-un an şi două luni am văzut o repriză de fotbal. Este debandadă”

Ultraşii Rapidului i-au cerut public demisia lui Adi Mutu: ”Într-un an şi două luni am văzut o repriză de fotbal. Este debandadă”

Rapid

Comentarii

Liviu ”Bocciu” Ungurean i-a cerut public demisia lui Adi Mutu, după ce Rapid n-a mai câştigat de 6 etape.

Rapid a reuşit să intre în play-off - obiectivul stabilit la începutul acestui sezon - însă traversează o criză de formă.

Giuleştenii au pierdut şi meciul de la Universitatea Craiova, cu 3-1 şi ultraşii Rapidului sunt tot mai nemulţumiţi.

Liviu ”Bocciu” Ungurean: ”Îi cerem public demisia lui Adi Mutu”

La finalul partidei cu Universitatea Craiova, ultraşii Rapidului i-au cerut demisia lui Adi Mutu, în momentul în care acesta a mers să-i salute pe suporteri.

Liviu ”Bocciu” Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a confirmat că nu-l mai vrea pe Adrian Mutu antrenor în Giuleşti, deoarece echipa are o prăbuşire de formă:

“După şase meciuri fără victorie este şi normal să cerem o schimbare. La Rapid, pe antrenor îl ţin rezultatele. Au fost antrenori mari care nu au avut rezultate şi au fost nevoiţi să ridice mâna.

La finalul meciului, după această înfrângere, am considerat că trebuie să cerem demisia.

După şase meciuri consecutive în care Rapidul nu a câştigat, cred că trebuie un şoc la echipă. Îi cerem public demisia lui Adi Mutu. Nu suntem mulţumiţi de felul în care arată Rapidul. Nu joacă nimic”, a spus Liviu ”Bocciu” Ungurean pentru fanatik.ro.

Ultraşii, critici tot mai dure pentru Adrian Mutu: ”Echipa nu joacă”

Liviu ”Bocciu” Ungurean susţine că favoriţii săi sunt departe de jocul pe care suporterii şi l-ar dori.

Liderul galeriei rapidiste merge mai departe şi susţine că, în mandatul lui Adi Mutu, echipa a jucat o singură pe placul suporterilor:

”Întotdeauna antrenorul este răspunzător de rezultatele echipei. Pentru el este o meserie, pentru mine e ordin. Echipa nu joacă. Adi Mutu este răspunzător pentru ce arată Rapidul şi cum arată Rapidul.

Într-un an şi două luni, de când e Mutu la Rapid, am văzut o repriză de fotbal cu Farul şi meciul cu Voluntari. Este debandadă.

La Rapid nu mai sunt rezultate. Asta că suntem în play-off nu trebuie să ne-o repete ca la copii de grădiniţă”, a mai spus Liviu ”Bocciu” Ungurean.

Afla mai multe despre: bocciu 

viewscnt
Articole similare