Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Mutu s-a enervat la conferinţa de presă: ”N-ar trebui să mai stau când spuneţi asemenea lucruri”. Ce l-a deranjat

VIDEO | Adi Mutu s-a enervat la conferinţa de presă: ”N-ar trebui să mai stau când spuneţi asemenea lucruri”. Ce l-a deranjat

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu s-a enervat în conferinţa de presă pe care a susţinut-o după Universitatea Craiova - Rapid 3-1.

Rapid n-a reuşit nicio victorie în cele patru etape din play-off în care a jucat până acum. Giuleştenii au pierdut şi la Craiova, cu 3-1 şi pe Adi Mutu există tot mai multă presiune.

La conferinţa de presă, Adrian Mutu a avut o izbucnire nervoasă la o întrebare care i-a fost adresată de un reporter din Craiova.

Adi Mutu, nervi în conferinţa de presă: ”De ce e ruşine?”

Rapid are şase meciuri consecutive fără victorie. În play-off, jucătorii lui Adi Mutu au reuşit două egaluri şi au două eşecuri şi sunt şanse mici să mai prindă loc de cupe europene.

La conferinţa de după meciul cu Universitatea Craiova, Adrian Mutu a fost întrebat dacă este ruşinos că n-au câştigat nici împotriva echipei din Bănie.

A fost momentul în care Adi Mutu s-a enervat. Antrenorul Rapidului i-a transmis jurnalistului că n-a fost nimic ruşinos în acest eşec:

”De ce e ruşine? Chiar nu înţeleg. Şi Craiova ta era în acelaşi punct ca noi. Dacă folosiţi asemenea cuvinte, "ruşine", mi se pare că nu ştiţi de... Mi se pare că vorbim degeaba aici. N-ar trebui să mai stau când spuneţi asemenea lucruri.

Să nu uităm că timp de 82 de minute cu Craiova a fost scorul de 1-1, nu a avut 3-0, hai să fim serioşi. Poate lumea aştepta mai multe, dar dacă lumea e nemulţumită că Rapid a stat mereu în primele cinci locuri şi a intrat în play-off... Eu chiar nu mai am ce să mai zic.

Dacă lumea avea alte aşteptări, eu zic că nu e conform cu realitate. (n.r. De reacţia galeriei?) Tocmai am răspuns, n-are rost să mă repet.

Abia am răspuns, eu chiar nu am cum să comentez reacţia galeriei. Când există o criză de rezultate în play-off, obţinând doar două puncte, normal că accept critica şi încerc să merg mai departe”, a răspuns Adi Mutu.

Universitatea Craiova a câştigat cu 3-1 în faţa Rapidului

Universitatea Craiova a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a 4-a a play-off-ului Superligii.

La Craiova, Rapid a rămas în zece jucători încă din minutul 14, după ce Costache a primit două cartonaşe galbene şi a fost eliminat.

Cu toate acestea, giuleştenii au deschis scorul, în minutul 29, când arbitrul a dictat penalti pentru un henţ al lui Creţu la şutul lui Crepulja. A executat Dugandzic şi a înscris. Dugandzic l-a egalat astfel pe Andrea Compagno (FCSB) în clasamentul golgeterilor din Superliga, ambii jucători având acum câte 17 goluri.

În minutul 38 au egalat oltenii, printr-un gol superb, şut din afara careului la colţul lung. Autor: Câmpanu. În minutul 45+3, arbitrul Radu Petrescu i-a acordat cartonaş roşu direct lui Baiaram, pentru o intervenţie la Cristian Albu, dar s-a solicitat arbitrajul video şi, după consultarea VAR, arbitrul a anulat cartonaşul roşu, acordându-i lui Baiaram un cartonaş galben.

Craiovenii au înscris golul desprinderii în  minutul 82, când portarul Moldovan a respins şutul lui Creţu până la Jovan Markovic, iar acesta a marcat al cincilea său gol stagional. Gazdele au închis tabela în minutul 90+2, când Andrei Ivan a plecat pe contraatac, i-a pasat lui Roguljic şi acesta a înscris.

Universitatea Craiova a reuşit prima ei victorie în play-off şi are 32 de puncte, fiind pe locul 4, iar Rapid se află pe locul 5, cu 28 de puncte.

 

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare