Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, uimit când a văzut ce face Markovic în timpul meciului cu Rapid: ”Nu poţi s-o joci mai prost de atât”

Panduru, uimit când a văzut ce face Markovic în timpul meciului cu Rapid: ”Nu poţi s-o joci mai prost de atât”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a criticat modul în care Jovan Markovic a tratat o fază în minutul 78 al derby-ului cu Rapid.

Universitatea Craiova s-a impus cu 3-1 în faţa Rapidului, într-un meci în care a avut superioritate numerică încă din minutul 15, când Costache a fost eliminat.

La pauză, scorul a fost 1-1 şi oltenii s-au desprins abia pe finalul meciului. În minutul 78, Markovic a ieşit în evidenţă prin modul în care a tratat o fază foarte bună pentru Craiova.

Basarab Panduru, după ce l-a văzut pe Markovic: ”În loc să dai drumul la minge”

În minutul 78, când tabela arăta 1-1, jucătorii lui Eugen Neagoe au plecat pe un contraatac foarte periculos şi au ajuns 4 contra 2.

Mingea era la Markovic, care avea la dispoziţie mai multe variante pentru a continua faza, dar tânărul atacant al Universităţii Craiova s-a încurcat într-un dribling, a pierdut posesia şi a comis fault în atac.

Felul în care Jovan Markovic a tratat această fază a fost sancţionat de Basarab Panduru.

”Nu poţi s-o joci mai prost de atât. Cum ai vrea s-o joci, dar prost s-o joci, exact aşa. În loc să dai drumul la minge... au avut amândoi fundaşii acolo, pe tine, dai drumul pe minge prin mijloc, ajunge mingea la Ivan... 

Dar el este cu capul în pământ şi, fiind cu capul în pământ, nu vede absolut nimic”, a comentat Basarab Panduru pentru Orange Sport.

Universitatea Craiova a câştigat cu 3-1 în faţa Rapidului

Universitatea Craiova a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a 4-a a play-off-ului Superligii.

La Craiova, Rapid a rămas în zece jucători încă din minutul 14, după ce Costache a primit două cartonaşe galbene şi a fost eliminat.

Cu toate acestea, giuleştenii au deschis scorul, în minutul 29, când arbitrul a dictat penalti pentru un henţ al lui Creţu la şutul lui Crepulja. A executat Dugandzic şi a înscris. Dugandzic l-a egalat astfel pe Andrea Compagno (FCSB) în clasamentul golgeterilor din Superliga, ambii jucători având acum câte 17 goluri.

În minutul 38 au egalat oltenii, printr-un gol superb, şut din afara careului la colţul lung. Autor: Câmpanu. În minutul 45+3, arbitrul Radu Petrescu i-a acordat cartonaş roşu direct lui Baiaram, pentru o intervenţie la Cristian Albu, dar s-a solicitat arbitrajul video şi, după consultarea VAR, arbitrul a anulat cartonaşul roşu, acordându-i lui Baiaram un cartonaş galben.

Craiovenii au înscris golul desprinderii în  minutul 82, când portarul Moldovan a respins şutul lui Creţu până la Jovan Markovic, iar acesta a marcat al cincilea său gol stagional. Gazdele au închis tabela în minutul 90+2, când Andrei Ivan a plecat pe contraatac, i-a pasat lui Roguljic şi acesta a înscris.

Universitatea Craiova a reuşit prima ei victorie în play-off şi are 32 de puncte, fiind pe locul 4, iar Rapid se află pe locul 5, cu 28 de puncte.


 

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare