Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a acceptat oferta de 7 milioane de euro. Mega lovitura dată de patronul FCSB în plin play-off: "N-a mişcat nimic şi a făcut banii"

Becali a acceptat oferta de 7 milioane de euro. Mega lovitura dată de patronul FCSB în plin play-off: "N-a mişcat nimic şi a făcut banii"

FCSB

Comentarii

FCSB speră la un nou titlu de campioană în Superligă, după o pauză de opt ani, însă Gigi Becali, pe lângă fotbal, este implicat serios şi în alte domenii.

FCSB visează la titlul mult aşteptat încă din 2015. Cu investiţii serioase în fotbal, în speranţa că echipa sa va câştiga Superliga, Gigi Becali este extrem de activ şi pe piaţa imobiliară. Latifundiarul construieşte o clădire de birouri cu trei etaje chiar în Pipera şi este implicat în continuare şi în vânzarea de terenuri.

Deşi piaţa imobiliară a fost lovită serios de pandemia de coronavirus care a început în 2020, Gigi Becali pare că nu a fost deloc afectat. Patronul FCSB-ului a dat noi lovituri importante şi a în

"Nu am acceptul lui, dar o dau pe piaţă. Gigi Becali, în urmă cu cel mult doi ani, a vândut o parcelă de 8-10 hectare.

Primului i-a spus: <<Dacă nu ai toţi banii, îmi dai acum 5 milioane, iar restul la 1 februarie 2023>>. Ăla a avut necazuri şi nu a avut să-i dea banii la 1 februarie, iar Gigi Becali nu l-a mai păsuit. Când au făcut ei afacerea, în urmă cu doi ani, se înţeleseseră la 150 de euro metrul pătrat.

Acum, când nu i-a mai dat banii, Becali i-a oprit 5 hectare din teren. A doua zi, Becali ne-a vândut mie şi lui Florin Tănase, cu 300 de euro metrul, cam 16 mii de metri din astea 5 hectare, iar din ce a mai rămas dă metrul pătrat între 400 şi 600 de euro. Practic, n-a mişcat nimic şi a făcut 6-7 milioane" , a spus Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Becali, aproape de a încasa 1 miliard de euro din vânzarea unor terenuri

One United Properties, cea mai mare companie românească de pe piaţa imobiliară, a făcut o ofertă colosală pentru Gigi Becali.

Dezvoltatorul pregătise suma de 1 miliard de euro pentru patronul FCSB-ului, care acceptase propunerea, însă, în cele din urmă, afacerea a picat din cauza condiţiilor impuse de reprezentanţii celor de la One.

Compania dorea mai multe terenuri aflate în proprietatea lui Gigi Becali şi a pregătit suma de 1 miliard de euro. Iniţial, latifundiarul din Pipera a accepta oferta, însă afacerea s-a blocat la modalitatea de plată.

Dezvoltatorul imobiliar dorea să achite toată suma pe o perioadă de zece ani, în timp ce patronul FCSB-ului avea pretenţia să primească banii în cel mult şase ani.

Astfel, în urma pretenţiilor lui Gigi Becali, reprezentanţii celor de la One au decis să se retragă, iar, în cele din urmă, afacerea nu s-a mai realizat.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare