Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Poate să joace la FCSB”. Patronul din Superligă care îşi vinde cel mai important jucător lui Gigi Becali: ”Este chiar şi peste Coman”

”Poate să joace la FCSB”. Patronul din Superligă care îşi vinde cel mai important jucător lui Gigi Becali: ”Este chiar şi peste Coman”

Fotbal intern

Comentarii

Unul dintre cei mai importanţi jucători din acest an din Superligă poate fi subiectul unui transfer de milioane de euro la finalul acestui sezon, între FC Botoşani şi FCSB. Este vorba despre Sebastian Mailat (25 de ani), al treilea golgheter al campionatului.

Sebastian Mailat este unul dintre motivele pentru care FC Botoşani nu mai are griji în privinţa retrogradării, totodată şi a faptului că gruparea moldavă chiar cochetează cu o eventuală participare în cupele europene în ediţia viitoare.

În momentul de faţă, Botoşani este a treia în play-out, cu 26 de puncte acumulate, în urma celor de la U Craiova 1948 şi Petrolul.

Se pune la cale o nouă afacere de milioane între FC Botoşani şi FCSB

Sebastian Mailat este omul revelaţie din acest sezon de la FC Botoşani. A marcat 15 goluri, dintre care 14 în campionat, iar multe dintre ele au fost de trei puncte, mai ales în play-out.

Tocmai de aceea, Valeriu Iftime, finanţatorul clubului moldav, îl propune la FCSB, fiind recunoscută relaţia foarte bună între cele două echipe în materie de transferuri.

Iftime a vorbit laudativ despre jucătorul său şi îl consideră ”chiar şi peste Coman”, cel mai în formă fotbalist al momentului de la FCSB.

Totodată, omul de afaceri a specificat şi suma la care s-ar ridica tranzacţia, una pe care ar fi nevoit să o facă deoarece susţine că nu mai poate să îl ţină pe Mailat la FC Botoşani.

“Ca să nu îl vezi pe Mailat, trebuie să ai o problemă mare de atenţie. Are calităţi foarte bune, este foarte inteligent şi echilibrat. 

Dacă poate să rămână aşa, va fi un jucător foarte bun. Dacă nu îl vând, nu mai semnează cu mine.  El mai are un an de contract cu mine. Aveam jucători de jucători. Nu pot să îi ţin, nu am bugetul FCSB. Îl pierd.

Mailat poate să joace la FCSB, 100%. Oriunde poate să joace. Eu cred că este chiar şi peste Coman puţin. Nu l-a luat nimeni în seamă până acum pe Mailat. Îi place mai mult banda stângă. 

Cred că la 1,5 milioane – 2 milioane de euro costă Mailat. Dar el trebuie să demonstreze la o echipă mai mare”, a declarat Iftime, conform Fanatik.

Sebastian Mailat a ajuns la FC Botoşani în luna ianuarie a anului 2022, de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: botosanifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare