Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Visul lui Hagi devine realitate! Investiţie masivă la Constanţa pentru Farul, care trece la următorul nivel: "S-a adjudecat şi urmează ofertele"

Visul lui Hagi devine realitate! Investiţie masivă la Constanţa pentru Farul, care trece la următorul nivel: "S-a adjudecat şi urmează ofertele"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a reuşit să se asocieze cu brandul Farul, iar în următorii ani va lăsa în spate arena din Ovidiu, pentru stadionul modern care se pregăteşte în Constanţa. În aşteptarea acestuia, Gică Popescu a oferit noi detalii despre progresul făcut de autorităţi, în privinţa investiţiei masive.

Investiţia masivă de la Constanţa, aşteptată cu nerăbdare de Farul

După ani de zile în care a investit bani şi mult timp pentru a construi o echipă competitivă, lucrurile se aşază pentru Gică Hagi, la mai bine de un deceniu de la deschiderea academiei. 

La începutul acestui an, Compania Naţională de Investiţii a lansat licitaţia pentru un stadion de 80 de milioane de euro, la Constanţa, pentru ca Farul să se mute în "casa" nouă şi să treacă la nivelul următor. 

Investiţia poate atrage după sine încasări mai mari din bilete şi din sponsori, iar în ultimele luni lucrurile au avansat. 

Preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, a dezvăluit că statul a găsit compania care să demoleze vechiul stadion de la malul mării, iar în curând se va deschide procesul prin care să fie desemnaţi constructorii arenei moderne. 

De asemenea, fostul tricolor a înaintat şi un termen de finalizare. 

"S-a adjudecat compania care va demola stadionul, cred că urmează să se deschidă şi ofertele pentru consutructorul noului stadion. Noi sperăm ca în sezonul 2025-2026 să putem juca pe noul stadion", a declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport. 

  • Noua arenă va avea 18.190 de locuri şi lângă ea ar urma să fie construit şi un teren de atletism, cu 6 piste şi cu o tribună de 1.000 de locuri. 
  • De asemenea, complexul se va bucura şi de noi terenuri de antrenament pentru fotbal, dar şi de spaţii pentru birouri, săli de antrenament etc.

Farul Constanţa poate face încă un pas spre titlul Superligii, azi, cu FCSB, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro

"Pentru prima dată cred că sunt cele mai bune echipe din Liga 1 în play-off. Noi am condus în proporţie de 80% acest campionat. Ne-am bucura enorm să avem aceeaşi evoluţie pe care am avut-o până acum şi mai sunt şapte finale", a mai spus Gică Popescu. 

Prima dintre cele "şapte finale" are loc luni. De la 20:30, se joacă FCSB - Farul Constanţa, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro

EXCLUSIV | Se anunţă negocieri importante în vară! Atacantul pe care Gică Hagi îl vrea lângă Denis Alibec şi Adrian Mazilu

Afla mai multe despre: gica hagifarul constantastadion nou constantastadion farulgica hagi farul constanta 

viewscnt
Articole similare