Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali n-a mai rezistat şi a anunţat deja trei titulari pentru meciul cu Farul: "E atât de multă patimă cu fotbalul ăsta"

Becali n-a mai rezistat şi a anunţat deja trei titulari pentru meciul cu Farul: "E atât de multă patimă cu fotbalul ăsta"

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte pentru unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon. Astăzi, de la ora 20:30, vicecampioana României primeşte vizita liderului Farul Constanţa, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

CFR Cluj a obţinut o victorie cu mari emoţii în meciul de sâmbătă cu Sepsi, scor 2-1. În urma acestui rezultat, echipa pregătită de Dan Petrescu s-a apropiat la un singur punct de liderul Superligii, Farul Constanţa.

Fotbaliştii pregătiţi de Gheorghe Hagi joacă astăzi, de la ora 20:30, pe Arena Naţională împotriva FCSB-ului. Echipa patronată de Gigi Becali poate reveni şi ea serios în cursa pentru titlu cu o victorie în faţa constănţenilor.

În cazul unui succes, FCSB ar veni la două puncte în spatele liderului Farul şi la o singură lungime de ocupanta locului secund, CFR Cluj. Cu doar câteva ore înaintea partidei de pe Arena Naţională, Gigi Becali a dezvăluit trei dintre titularii de astăzi.

"Cum fac echipa? Cu Florinel Coman în stânga, cu Tavi Popescu inter, cu Tamm central. Este atât de multă patimă cu fotbalul…Poţi să-mi dai orice gând, dar gândul acesta îl bate pe oricare altul" , a declarat Gigi Becali pentru romaniatv.net.

În plus, pe lângă Coman, Popescu şi Tamm, Gigi Becali a mai declarat, săptămâna trecută, că Malcom Edjouma a fost recuperat şi el şi va evolua din nou pentru FCSB.

Cum ar putea arăta FCSB în meciul de astăzi cu Farul:  Târnovanu – Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic – Olaru, Şut, Octavian Popescu – Cordea, Compagno, Coman.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare