Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, dezvăluiri despre relaţia cu Gigi Becali: ”La TV e mai vulcanic. Cu noi vorbeşte altfel” | EXCLUSIV

Florinel Coman, dezvăluiri despre relaţia cu Gigi Becali: ”La TV e mai vulcanic. Cu noi vorbeşte altfel” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florinel Coman trece printr-o perioadă foarte bună la FCSB, revenindu-şi după luniile în care nu a excelat.

Florinel Coman, dezvăluiri despre relaţia cu Gigi Becali: ”La TV e mai vulcanic. Cu noi vorbeşte altfel” | EXCLUSIV

Florinel Coman şi-a recâştigat locul de titular la FCSB, în ultima perioadă, semn că a trecut peste accidentările repetate, care i-au măcinat cariera. În acest sezon a reuşit opt goluri şi şase pase deicisve, în 37 de meciuri, iar revenirea sa poate fi pusă şi pe seama liniştii de care se bucură în viaţa personală. 

Coman traversează o perioadă excepţională, fiind cel mai în formă fotbalist de la FCSB. Acesta a povestit, într-un interviu acordat pentru Orange Sport, despre actualul sezon, despre evenimentele din viaţa personală, dar şi despre Gigi Becali, patronul de la FCSB.

”Ţin minte şi acum când venea la baza acum 4-5 ani şi stiu cum vorbea cu noi aici. La TV e un tip mai vulcanic, spune lucrururilor pe nume, apoi când îşi dă seama şi simte că suntem căzuţi, ştie să ne şi motiveze, vorbeşte altfel când suntem aici”, a mărturisit Florinel Coman pentru Orange Sport. 

  • Cotat la 2.5 milioane de euro de către Transfermarkt, fotbalistul a marcat şase goluri pentru FCSB în cele 28 de meciuri jucate în acest sezon din Superliga.

Dacă va continua să aibă aceeaşi formă, el ar putea reveni şi la echipa naţională, unde a bifat deja 5 prezenţe în tricoul primei reprezentative.

Florinel Coman, despre celebra foaie de transfer din iarnă

În cadrul interviului, Florinel Coman a dezvăluit că din ianuarie şi-a revenit, iar discuţiile cu Gigi Becali s-au dovedit a fi decisive. Cu doar câteva săptămâni înainte, finanţatorul anunţa public că i-a dat lui "Mbappe" o hârtie de transfer şi că ar fi acceptat inclusiv să-l cedeze la Farul Constanţa sau Rapid Bucureşti, pentru suma potrivită. 

"Am vorbit cu dânsul (n.r. - Gigi Becali). Mi-a dat o foaie, ceva de genul. Am vorbit cu dânsul în perioada aceea, am simţit un sprijin enorm din partea dansului în acel moment. Am vorbit foarte mult despre mai multe chestii, nu despre fotbal, aşa în general. M-a mişcat ce mi-a spus, plus determinarea pe care am avut-o şi ambiţia au făcut diferenţa. Din ianuarie mă simt alt om", a mai spus atacantul lateral de la FCSB. 

"Am văzut acele ştiri şi nu ştiu de unde au apărut, pentru că mă puneau într-o lumina proastă, inclusiv pe cei de la Farul. Şi am văzut şi cu CFR Cluj, tot la fel.

A fost altceva că a declarat antrenorul celor de la Rapid (n.r. - Adrian Mutu), dar eu n-am vorbit cu nimeni de la niciun club în acea perioadă. Nu ştiu de ce s-a scris aşa ceva. Am vrut să plec în străinătate. E clar că în Liga 1 în viitorul apropiat nu voi merge", a mai spus Florinel Coman. 

"Te întorci la FCSB?". Chipciu, fabulos: "Aoleu, ce tâmpit am fost că am spus asta. E adevărat că am început să vorbesc cu MM"

Afla mai multe despre: florinel comangigi becali 

viewscnt
Articole similare