Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Vintilă şi fotbaliştii lui FC Argeş au plâns de bucurie! De când nu mai câştigase echipa din Piteşti în Superligă: Argentina nu cucerise Cupa Mondială

VIDEO | Bogdan Vintilă şi fotbaliştii lui FC Argeş au plâns de bucurie! De când nu mai câştigase echipa din Piteşti în Superligă: Argentina nu cucerise Cupa Mondială

FC Argeș

Comentarii

A fost un moment de eliberare pentru gazdele de la FC Argeş, care au câştigat primul meci din campionat după o perioadă lungă de timp. Astfel, lupta pentru locurile de baraj, în play-out, a fost relansată.

S-a plâns de bucurie la FC Argeş! Bogdan Vintilă a fost cuprins de emoţie

FC Argeş a învins luni, pe teren propriu, formaţia Chindia Târgovişte, scor 1-0, în ultimul meci al etapei a patra din play-out-ul Superligii.

La Piteşti, unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 19, când Calcan a executat o lovitură liberă centrând în careu, iar Grigore Turda a reluat cu o lovitură de cap în poarta lui Căbuz.

FC Argeş se află la prima victorie şi la primul gol marcat în play-out. Piteştenii au 17 puncte şi sunt pe locul 9, penultimul. Chindia, cu 19 puncte, ocupă locul 7.

De altfel, a fost prima victoria a piteştenilor, după aproape jumătate de an!

Ultima victorie în campionat a fost obţinută pe 30 octombrie, la debutul pe bancă a lui Marius Croitoru. Tehnicianul a început bine pe banca "vulturilor", scor 1-0 în deplasarea de la Arad cu UTA, dar apoi a urmat dezastrul, cu remize şi înfrângeri pe linie. 

La acel moment, Argentina nici măcar nu cucerise Cupa Mondială, anul trecut. De altfel, nici turneul final din Qatar nu era început. 

Bogdan Vintilă a fost numit în martie la FC Argeş, echipă la care a fost un jucător important, iar din acel moment a bifat următoarele rezultate în campionat: 0-2 cu U Cluj, 0-2 cu FC Voluntari, 0-1 cu CFR Cluj, 0-1 cu FC Botoşani şi 1-0 cu Chindia Târgovişte. 

VIDEO | Bogdan Vintilă a plâns după prima victorie la FC Argeş, în meciul cu Chindia Târgovişte

Afla mai multe despre: fc argesvictorie fc argesplay-out superligabogdan vintila 

viewscnt
Articole similare