Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, cu jumătate de oră înainte de FCSB - Farul! "De asta suntem favoriţi cerţi azi! Sunt de mulţi ani în fotbal şi asta văd"

MM Stoica, cu jumătate de oră înainte de FCSB - Farul! "De asta suntem favoriţi cerţi azi! Sunt de mulţi ani în fotbal şi asta văd"

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a prefaţat meciul cu Farul Constanţa, cu scurt timp înainte de fluierul de start a meciului de pe Arena Naţională.

Mihai Stoica, înainte de FCSB - Farul Constanţa, în Superligă

FCSB - Farul se joacă astăzi, de la ora 20:30, în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Meciul cu implicaţii pentru titlul Superligii a fost comentat de Mihai Stoica. Expertul Orange Sport crede că echipa antrenată de Mihai Pintilii are mai multe argumente pentru care se poate considera favorită, în meciul de la Bucureşti. 

De asemenea, MM a susţinut că înfrângerea din meciul trecut, 3-2, în minutele de prelungire, a fost doar un ghinion, care nu se va mai repeta. 

"N-am emoţii, deşi ar trebui să am. Vom câştiga, sunt convins. La cum ne-am prezentat în ultima vreme, cred că suntem favoriţi cerţi în confruntare, chiar dacă întâlnim liderul campionatului. Nicio legătură nu are starea de spirit dinainte cu ce se întâmplă pe teren. 

La ultimul meci cu Farul, la acea înfrângere venită după minutul 93, când ne-am marcat singuri... Dar nu cred că putem avea din nou asemenea ghinion. Suntem mai buni, cred. 

Nu avem absenţi, avem bancă bună de data asta, cred că sunt multe argumente şi avem şi o experienţă superioară. Sunt de mulţi ani în fotbal şi asta văd. 

Jucăm cu o legendă a fotbalului românesc (n.r. - Gică Hagi), poate cel mai important om din istoria fotbalului românesc, dar dorim să anihilăm acest avantaj mare pe care-l are Farul în faţa noastră", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport, cu puţin timp înainte de meciul de pe Arena Naţională. 

 

Afla mai multe despre: fcsb farulmihai stoicamm stoica 

viewscnt
Articole similare