Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Farul 2-1. Campionat relansat! Liderul, răpus pe Arena Naţională. ”Diamantul” Coman, şah-mat la ”Rege”

VIDEO | FCSB - Farul 2-1. Campionat relansat! Liderul, răpus pe Arena Naţională. ”Diamantul” Coman, şah-mat la ”Rege”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, formaţia Farul Constanţa, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii. Golurile au fost marcate de Compagno, din penalty, şi Coman, pentru gazde, şi de Sali, pentru oaspeţi. Bucureştenii s-au apropiat la două puncte de constănţeni.

VIDEO | FCSB - Farul 2-1 (Compagno 35 - pen, Coman 46 / Sali 51)


Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Ad. Şut, Edjouma - Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman; Rezerve: A. Vlad - Miculescu, I. Cristea, Omrani, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Radaslavescu; Antrenor: Mihai Pintilii
  • Farul: Aioani - Boli, Larie, Kiki, Borza - Artean, Nedelcu, Grameni - Alibec, L. Munteanu, Mazilu; Rezerve: Buzbuchi - Sîrbu, M. Popescu, Marins Silva, Băluţă, N. Popescu, Sali, Casap, Mateus; Antrenor: Gheorghe Hagi

Min 90+6. Final de meci. Victorie crucială pentru FCSB.

Min 85. Ocazie FCSB. Miculescu centrează pentru Omrani, dar acţiunea nu are finalitate.

Min 77. Ocazie Farul. Casap trimite peste poartă dintr-o situaţie foarte bună.

Min 68. Ocazie FCSB. Dawa trimite pe poartă cu capul la un corner,

Min 51. GOOOL Farul. Constănţenii reduc din diferenţă. Intrat la pauză, Enes Sali punctează pentru dobrogeni. Popescu a pierdut mingea în propria jumătate de teren.

Min 46. GOOOL FCSB. Coman marchează în debutul reprizei secunde. ”Şeptarul” roş-albaştrilor driblează pe metru pătrat în careul constănţenilor şi dă al treilea gol în play-off.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+2. Pauză.

Min 42. Ocazie FCSB. Compango trimite cu capul, dar nu reuşeşte să imprime suficientă forţă în lovirea mingii. Centrarea a venit ideal de la Coman.

Min 35. GOOOL FCSB. Compango transformă penalty-ul, cu ceva emoţii, deoarece Aioani ghicise colţul.

Min 34. Penalty FCSB. Kovacs arată punctul cu var după ce se uită la mai multe reluări.

Min 32. Posibil penalty FCSB. Octavian Popescu pare să fie lovit în careu de Boli. Faza se verifică la VAR. Istvan Kovacs se duce să revadă faza la margine.

Min 21. Ocazie FCSB. O combinaţie frumoasă făcută de vicecampioni, dar mingea lovită cu capul de Compango ajunge liniştită în braţele portarului Aioani.

Min 14. Ocazie FCSB. Şut trimite o ”ghiulea” spre poarta adversă, dar Aioani împinge mingea în corner.

Min 13. Ocazie Farul. Grameni are şi el o fază de gol pentru oaspeţi. Se dă însă ofsaid.

Min 7. Ocazie FCSB. Vicecampioana are şi ea replică. Sorescu este cel care ameninţă poarta lui Aioani.

Min 6. Ocazie Farul. Munteanu trimite un şut care trece pe lângă poarta lui Târnovanu.

Min 1. Începe meciul.


La trei luni de la ultimul duel direct, FCSB şi Farul se întâlnesc astăzi în meciul tur din play-off-ul Superligii. Partida se joacă astăzi, de la ora 20:30, în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro. Pe 29 ianuarie, după o remiză albă înregistrată la pauză, cele două echipe au oferit un adevărat spectacol în partea a doua a meciului de pe Arena Naţională. Cu cinci goluri marcate, două dintre ele în contul Farului, în minutele 90+5 şi 90+6, partida s-a încheiat cu victoria constănţenilor cu scorul de 3-2.

FCSB - Farul LIVE VIDEO, astăzi, de la 20:30, în direct la Orange Sport 1

FCSB poate reveni serios în cursa pentru titlu cu o victorie în meciul din această seară. Vicecampioana României ar la doar două puncte în spatele liderului Farul Constanţa şi la o lungime în urma ocupantei locului secund, CFR Cluj. Înaintea duelului de astăzi de pe Arena Naţională, FCSB a înregistrat patru meciuri consecutive fără înfrângere. A câştigat cu Sepsi, scor 1-0, în ultima etapă a sezonului regulat, apoi a remizat cu CFR Cluj şi cu Universitatea Craiova şi a câştigat meciul din deplasarea de la Sepsi.

De partea cealaltă, Farul are un parcurs aproape perfect. În ultimele 11 meciuri jucate în Superligă, echipa pregătită de Gheorghe Hagi a pierdut o singură dată. În ultimul meci disputat, constănţenii le-au oferit fanilor o nouă partidă spectaculoasă şi s-au impus cu 3-2 pe propriul teren în faţa Universităţii Craiova.

Afla mai multe despre: fcsb farulsuperliga 

viewscnt
Articole similare