Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia alarmantă a unui jucător de la FCSB. ”Uitat” pe banca de rezerve şi cu Farul: ”Nu trebuie să-l expui la aşa ceva. Rişti să îl pierzi” | EXCLUSIV

Situaţia alarmantă a unui jucător de la FCSB. ”Uitat” pe banca de rezerve şi cu Farul: ”Nu trebuie să-l expui la aşa ceva. Rişti să îl pierzi” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Duelul dintre FCSB şi Farul este unul cu foarte mari implicaţii în ceea ce priveşte calculele pentru câştigarea campionatului, dar în de start a roş-albaştrilor lipseşte unul dintre cei mai importanţi jucători de la ultimul meci direct, 2-3-ul din returul sezonului regular.

La data de 29 ianuarie, FCSB şi Farul se întâlneau în unul din meciul de referinţă ale acestui sezon competiţional din Superligă.

După 0-0 la pauză, repriza a doua a venit cu cinci goluri şi cu o desfăşurare incredibilă de scor.

Cordea a deschis scorul imediat după pauză, dar Alibec a egalat la nici 10 minute distanţă.

FCSB a preluat din nou conducerea foarte repede, după ce Compagno şi-a făcut treaba de la punctul cu var, după ce tot Cordea a fost faultat.

Scorul de 2-1 s-a menţinut până în minutul 90, când s-a produs şocul pentru fanii FCSB. Dawa a văzut direct cartonaşul roşu şi a mers mai devreme la vestiare.

Mai departe, în prelungiri, cu un om mai puţin pe teren, bucureştenii au fost puşi la zid de echipa lui Gică Hagi.

Aceasta a întors fabulos soarta meciului, în minutele de prelungire, cu ajutorul unui autogol al lui Târnovanu şi a unui gol marcat de Borza, astfel că Farul a câştigat cu 3-2 în final.

Situaţie alarmantă în care a ajuns un jucător de la FCSB. ”Uitat” pe banca de rezerve şi cu Farul: ”Rişti să îl pierzi” | EXCLUSIV

La mai puţin de trei luni distanţă, FCSB şi Farul sunt din nou adversare pe Arena Naţională, de această dată într-un duel din play-off.

Dacă în acel prim ”11” al FCSB-ului apărea în banda dreaptă Andrei Cordea, de această dată Octavian Popescu, revenit după accidentare, a fost preferat în acea poziţie.

Acest fapt l-a făcut pe Andrei Vochin să ridice câteva semne de întrebare cu privire la situaţia lui Cordea de la FCSB, care a fost mai mereu rezervă la ultimele meciuri.

”Aceasta formulă nu-mi amintesc să fi dat rezultate bune, iar la pauză s-a schimbat ceva în formulă.

În partea dreaptă, unul dintre jucătorii buni ai meciului respectiv (n.r. FCSB - Farul 2-3) a fost Cordea, iar întrebarea e de ce nu joacă nici acum, nici cu CFR. 

Cordea e posibil să fie genul de jucător care să îşi iasă din ritm dacă nu joacă meciuri, dacă îl scoţi din echipă. A făcut foarte multe pentru FCSB în sezonul ăsta.

Dacă are un mental mai delicat, nu trebuie să-l expui la aşa ceva pentru că rişti să îl pierzi”, a declarat Vochin, la Orange Sport.

Echipa de start a FCSB-ului cu Farul, în etapa a patra din play-off:

  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Ad. Şut, Edjouma - Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman; Rezerve: A. Vlad - Miculescu, I. Cristea, Omrani, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Radaslavescu

Echipa de start a FCSB-ului cu Farul, în etapa a 23-a din sezonul regular:

  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Dawa, Tamm, Sorescu - Olaru, Şut, Edjouma - Cordea, Compagno, Oct. Popescu; Rezerve: Vlad - Coman, Miculescu, Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu

Afla mai multe despre: fcsbsuperligacordea 

viewscnt
Articole similare