Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Farul 2-3. Meci absolut fabulos, cu un final nebun: eliminare, autogol şi gol decisiv, toate în prelungiri!

VIDEO | FCSB - Farul 2-3. Meci absolut fabulos, cu un final nebun: eliminare, autogol şi gol decisiv, toate în prelungiri!

Superliga

Comentarii

FCSB - Farul s-a terminat 2-3, în etapa a 23-a din Superligă.

LIVE VIDEO | FCSB - Farul 2-3 (Cordea 47, Compagno 59 / Alibec 56, Omrani 90+5-ag, Borza 90+6)

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu - Creţu, Dawa, Tamm, Sorescu - Olaru, Şut, Edjouma - Cordea, Compagno, Oct. Popescu
Rezerve: Vlad - Coman, Miculescu, Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu
Farul: Aioani - Baravykas, Larie, M. Popescu, Kiki - Băluţă, Nedelcu, Artean - Munteanu, Alibec, Grameni
Rezerve: Buzbuchi - Sîrbu, Borza, Casap, Douokoure, Sali, Mazilu, Morar, Mateus

Min. 90+10 - Final!

Min. 90+6 - GOOOOOOOOOOLLLLLLL FARUL! Ireal! Echipa lui Hagi dă lovitura în prelungiri, prin Borza, care şutează excelent, plasat, de la marginea careului de 16 metri.



Min. 90+5 - GOOOOOOOOOLLLLLL FARUL! Incredibil! Autogol Omrani! Casap centrează lovitură liberă, Larie deviază pe spate, Târnovanu scoate un şut din apropiere, dar Omrani îşi introduce mingea în proprie poartă.

Min. 90+3 - Ocazie Farul! Alibec şi Casap trag în blocaj, din lovitura liberă rezultată din faultul de "roşu" al lui Dawa.

Min. 90 - ROŞU! ELIMINARE! Dawa dă pe lângă minge în încercare a de degaja, apoi îl faultează pe Alibec, care plecase spre poartă.

Min. 72 - GOL ANULAT FCSB! David Miculescu reuşeşte o acţiune frumoasă pe cont propriu, centrează din dreapta, din careu, iar Octavian Popescu înscrie! Reuşita este, însă, anulată pentru un ofsaid în care s-a aflat Omrani în momentul acţiunii lui Miculescu, care a influenţat decisiv faza.

Min. 59 - GOOOOOOLLLLLLLL FCSB! Andrea Compagno transformă penalty-ul şi o readuce pe FCSB în avantaj!

Min. 58 - Penalty pentru FCSB! Meciul s-a aprins! Olaru l-a deschis excelent în careu pe Cordea, care face preluare şi este "cosit" de Mihai Popescu. Fundaşul Farului a ratat intervenţia şi Horaţiu Feşnic a dictat penalty!

Min. 56 - GOOOOOOOOLLLLL FARUL! Execuţie fabuloasă a lui Alibec, direct din lovitură liberă! Şut excelent!

Min. 47 - GOOOOOOOOOLLLLLLL FCSB! Cordea înscrie cu un şut cu stângul, din prima, după o pasă primită de Florinel Coman, intrat în locul lui Edjouma la pauză.

Min. 45+3 - Pauză.

Min. 45+2 - Ocazie incredibilă FCSB! Sorescu, găsit excelent de Octavian Popescu cu o pasă frumoasă, ratează golul după o intervenţie in-extremis a lui Mihai Popescu. Sorescu a şutat după ce a evitat elegant un adversar.

Min. 42 - Ocazie incredibilă FCSB! Andrea Compagno, servit excelent de Edjouma, preia bine şi trage lamentabil, în peluză din 7 metri!

Min. 35 - Ocazie Farul! Louis Munteanu trage în bară de la 16 metri, după ce a scăpat spre poarta lui Târnovanu, ca urmare a unei erori făcute de Olaru şi Creţu.

Min. 32 - Ocazie FCSB! Edjouma trimite din prima în plasa laterală, după o centrare bună a lui Sorescu, din stânga.

Min. 16 - Ocazie FCSB! Octavian Popescu trage din prima, de la 15 metri, dar pe lângă poarta lui Aioani.

Min. 13 - Ocazie FCSB! Olaru centrează excelent din interiorul careului, după o pasă filtrantă a lui Sorescu, dar Compagno nu poate ajunge să bage mingea în poartă.

Min. 1 - A început meciul.

FCSB şi Farul se întâlnesc în etapa a 23-a din Superligă, într-un meci care promite spectacol pe Arena Naţională.

Venită după înfrângerea cu CFR Cluj, Farul a căzut pe locul doi în clasamentul din Superligă şi acum caută să-şi ia revanşa împotriva suporterilor. De partea cealaltă, FCSB se află într-un reviriment de formă şi caută să intre cu şanse reale în lupta pentru titlu.

Farul se află pe locul doi în clasamentul din Superligă, cu 45 de puncte şi cu o singură victorie în ultimele cinci meiuri. La rândul său, FCSB e pe locul patru, dar cu patru victorii în ultimele cinci meciuri, singura înfrângere fiind împotriva campioanei României, CFR.

În ultima confruntare directă, Farul a câştigat cu 3-1 în faţa FCSB, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: fcsbfarullive videosuperliga 

viewscnt
Articole similare