Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă, despre Arnold Garita: ”Echipa merge mai departe şi fără el!”. Ce a spus după victoria cu Chindia

Bogdan Vintilă, despre Arnold Garita: ”Echipa merge mai departe şi fără el!”. Ce a spus după victoria cu Chindia

FC Argeș

Comentarii

Echipa FC Argeş a învins luni, pe teren propriu, formaţia Chindia Târgovişte, scor 1-0, în ultimul meci al etapei a patra din play-out-ul Superligii.

La Piteşti, unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 19, când Calcan a executat o lovitură liberă centrând în careu, iar Grigore Turda a reluat cu o lovitură de cap în poarta lui Căbuz.

Bogdan Argeş Vintilă a mărturisit că este foarte fericit că FC Argeş a câştigat aceasta partidă! Tehnicianul a avut un mesaj şi pentru Arnold Garita.

”Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru această victorie, pentru că ne-a redat zâmbetul, încrederea. Sunt mulţumit de atitudinea lor. Le-am spus că atât timp cât fanii vor vedea că suntem determinaţi şi avem spirit de sacrificiu, vor fi alături de noi. Le mulţumesc pe această cale. E o victorie după mult timp, pe care i-o dedic domnului primar Gentea, care are probleme în familie. Aş vrea să îi aducem puţină alinare în aceste momente. Sunt fericit doar azi.  

Ne aşteaptă un joc cu o echipă experimentată, care merită să fie în play-off, Hermannstadt. Este un joc foarte greu pentru noi, trebuie să fim mai bine organizaţi şi mai determinaţi, dacă vrem să sperăm măcar la un punct. Vom vedea ce putem face să îi refacem cât mai repede pe jucători şi să ne pregătim pentru acest joc.

Au fost aceste momente la fiecare meci, dar etapele s-au împuţinat şi trebuia o victorie cât mai repede. Ştiam că dacă vom marca nu vom pierde, pentru că avem o organizare defensivă bună. Am reuşit să marcăm, îmi felicit jucătorii.

Este linişte la echipă, avem toate lucrurile puse la punct, ne lipsesc doar punctele în clasament. Cei de aici sunt oameni serioşi, ne creează toate condiţiile, rămâne ca noi să ne ridicăm la nivelul lor şi să rămânem în prima ligă”, a spus Bogdan Argeş Vintilă la finalul meciului.

FC Argeş se află la prima victorie şi la primul gol marcat în play-out. Piteştenii au 17 puncte şi sunt pe locul 9, penultimul. Chindia, cu 19 puncte, ocupă locul 7.

Echipele care au evoluat:

FC ARGEŞ: Micle - Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Brendon - Mimito, Njike (Meza Colli 76) - B. Hanne (I. Şerban 46), Calcan (Jakolis 76), Rizzi – Koubemba (Jobello 76). ANTRENOR: Bogdan Argeş Vintilă

CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Boldor, Celea, C. Dinu - M. Dulca (S. Buş 80), Vorobjovas (Cooper 46) - Neguţ (Dumitraşcu 90), Popadiuc, Atanase (A. Şerban) - D. Popa. ANTRENOR: Anton Petrea

Afla mai multe despre: garitavintila 

viewscnt
Articole similare