Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman poate prinde transferul carierei. Un club important al Europei îl doreşte: ”Au revenit în forţă şi îl vor neapărat!”

Florinel Coman poate prinde transferul carierei. Un club important al Europei îl doreşte: ”Au revenit în forţă şi îl vor neapărat!”

Fotbal

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) este într-o evidentă creştere de formă, iar echipele importante ale Europei au început din nou să-şi manifeste interesul pentru jucător.

Florinel Coman a ajuns la trei etape consecutive în play-off-ul Superligii şi este unul dintre cei mai în formă jucători români ai momentului.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.

”Florinel Coman are şanse să plece la Sporting”

Conform informaţiilor oferite de fanatik.ro, Sporting Lisabona şi-a trimis oameni pe Arena Naţională, la partida FCSB - Farul, scor 2-1, pentru a-l urmări la lucru pe Florinel Coman.

  • ”Aripa” a făcut 60 de minute foarte bune, încununate cu un gol. Apoi, a turat motoarele, iar în minutul 81 al jocului a fost înlocuit. 

Aşadar, portughezii au avut ce să vadă, iar sursa citată anunţă că sunt şanse reale ca Florinel Coman să prindă un transfer la Sporting, din vara viitoare.

Florinel Coman are şanse mari să plece în vară la Sporting Lisabona. În 2020, ofertă era de 9 milioane de euro. Gigi Becali a vrut 11 milioane şi a căzut mutarea. Portughezii au revenit în forţă şi vor să îl ia în vară neapărat.

Oferta este foarte serioasă. Au fost scouteri în tribună la meciul cu Farul Constanţa. Eu cred că îl vinde pe Florinel Coman în vară”, a afirmat jurnalistul Horia Ivanovici.

Se pare că Gigi Becali ar fi dispus să-l vândă pe Florinel Coman în Portugalia pentru 6-7 milioane de euro, chiar dacă în trecut a solicitat o sumă aproape dublă.

Victor Becali a recunoscut interesul crescut pentru Florinel Coman

Victor Becali a afirmat că mai mulţi scouteri au fost prezenţi pe Arena Naţională pentru a-l urmări pe Florinel Coman, dar şi pe alţi fotbalişti români.

Este încrezător în forţa şi valoarea lui. Este important să crezi în tine, un lucru foarte bun. Are un psihic foarte puternic. Un copil schimbă viaţa unei familii. Şi-a găsit liniştea.

Este într-un moment foarte bun al carierei şi cred că va continua aşa. Joacă foarte bine. Este posibil să fi revenit interesul celor de la Sporting Lisabona.

Au fost mulţi scouteri la meci. Şi care se văd şi care nu se văd. Vin din Anglia, Germania şi unii nu vor să se vadă”, a confirmat Victor Becali, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: florinel comansporting lisabona 

viewscnt
Articole similare