Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Derby-ul Steaua - Dinamo, întrerupt după nici două minute! Ce s-a întâmplat în Ghencea

VIDEO | Derby-ul Steaua - Dinamo, întrerupt după nici două minute! Ce s-a întâmplat în Ghencea

Liga 2

Comentarii

Derby-ul dintre CSA Steaua şi Dinamo, din a patra etapă a play-off-ului Ligii 2, a fost întrerupt după nici două minute de joc, din cauza mai multor torţe aruncate în teren de galeria ”câinilor”, poziţionată în spatele porţii proprii în prima repriză.

VIDEO | Derby-ul Steaua - Dinamo, întrerupt după nici două minute

Derby-ul dintre CSA Steaua şi Dinamo a atras zeci de mii de suporteri pe stadionul din Ghencea, care a ajuns să se umple semnificativ mai mult decât la majoritatea meciurilor.

Fanii ”câinilor” au luat cu asalt casele de bilete şi au venit în număr mare să îşi susţină echipa favorită, care s-ar putea apropia la trei puncte de locurile de promovare directă cu o victorie împotriva rivalei.

Mai multe incidente au avut loc înaintea meciului, iar acestea nu au luat sfârşit nici după debutul acestuia, în ciuda faptului că forţele de ordine au anunţat că au realizat controale amănunţite.

O ”ploaie” de torţe lansate de galeria dinamovistă, poziţionată în spatele porţii proprii în prima repriză, a dus la întreruperea meciului după nici măcar două minute de joc.

Aceiaşi fani se remarcaseră câteva minute mai devreme prin coregrafia fabuloasă pregătită pentru derby, prin care au afişat cuvintele ”Dinamo, sentimente aparte”.

Afla mai multe despre: liga 2 

viewscnt
Articole similare