Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Banner-ul cu care steliştii i-au luat tare în Ghencea pe dinamovişti! Ironia afişată în peluza roş-albastră

VIDEO | Banner-ul cu care steliştii i-au luat tare în Ghencea pe dinamovişti! Ironia afişată în peluza roş-albastră

Steaua

Comentarii

Peste 20.000 de spectatori sunt la ora derby-ului Steaua - Dinamo, care are loc în Ghencea. Peluzele s-au pregătit corespunzător pentru meci, iar steliştii au fost cei care au afişat un banner, înainte de fluierul de start.

Steliştii din peluză, ironie la adresa rivalilor de la Dinamo, în Ghencea

CSA Steaua Bucureşti o întâlneşte pe Dinamo Bucureşti, marţi, 18 aprilie, de la ora 19:00, într-o partidă din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Meciul are loc în Ghencea şi are implicaţii directe la lupta pentru promovarea în Superligă, în condiţiile în care Legea Sportului le-ar putea permite "militarilor" să urce în prima ligă. 

Fanii dinamovişti şi-au dat întâlnire la staţia de metrou Petrache Poenaru şi au animat străzile din Bucureşti în drum spre Stadionul Steaua. 

Cu mai bine de o oră înainte de startul derby-ului, un banner a fost afişat în peluza Stelei. Suporterii "militarilor" i-au "înţepat" pe "câini" cu un subiect sensibil: situaţia financiară a clubului, din ultimii ani. 

"Singurul vostru sentiment / Să luaţi de la 'D'  pân' la ultimul cent", a fost mesajul pus pe un banner din peluza Stelei, aluzie la implicarea DDB în conducerea şi susţinerea financiară a echipei din "Ştefan cel Mare".

VIDEO Imagini de pe Stadionul Steaua

Afla mai multe despre: derby steaua dinamosteauadinamostadion steaua 

viewscnt
Articole similare