Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E o enigmă pentru mine”. Nicolae Dică, surprins după ce a văzut meciurile lui Dinamo din Liga 2! Ce l-a frapat | EXCLUSIV

”E o enigmă pentru mine”. Nicolae Dică, surprins după ce a văzut meciurile lui Dinamo din Liga 2! Ce l-a frapat | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea derby-ului dintre CSA Steaua şi Dinamo, Nicolae Dică (42 de ani) a recunoscut că a fost surprins, după ce a văzut meciurile ”câinilor” din Liga 2, de numărul foarte mare de spectatori din tribune.

Marţi, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, CSA Steaua va primi vizita lui Dinamo, în meciul cap de afiş din a patra etapă a play-off-ului din Liga 2

La momentul actual, ”militarii” se află pe locul al doilea în clasament, la doar două puncte de liderul Poli Iaşi, în timp ce ”câinii” se află la şase lungimi în urma trupei din Ghencea.

”Pentru mine, o enigmă”

În contextul în care Legea Sportului ar putea suferi modificări ce ar permite ca Steaua să accedă în Superligă, ”derby-ul României” poate avea consecinţe serioase asupra luptei pentru promovare.

Invitat în studioul Orange Sport înaintea confruntării din Liga 2, Nicolae Dică a recunoscut că a fost foarte surprins de ce a văzut la meciurile lui Dinamo din acest sezon, primul din istorie în eşalonul secund.

Antrenorul lui CS Mioveni nu se aştepta ca atât de mulţi fani să revină alături de echipă, după ce, înainte de retrogradare, semnificativ mai puţini erau prezenţi la meciuri.

Nicolae Dică, surprins după ce a văzut meciurile lui Dinamo din Liga 2

Dică i-a lăudat pe aceştia că au venit alături de echipă şi a pus pe seama lot faptul că Dinamo nu a intrat faliment şi că a început să îşi revină uşor, uşor.

Pentru mine, o enigmă e că la Liga 1 juca Dinamo cu 300 de oameni în tribună, acum, la Liga 2, la Arcul de Triumf, aproape 5.000. De ce la Liga 1... că nu te băteai la campionat?

Au fost departe de play-off şi tot au venit. Când au intrat în play-off, într-adevăr, dar ei au venit mai mulţi ca la Liga 1. Ei au ţinut echipa în viaţă”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

”Derby-ul” României va debuta la ora 19:00 şi va putea fi urmărit, în direct, pe Orange Sport 1, dar şi pe Orangesport.ro, în format live video.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare