Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vă gândiţi la demisie?". Nicolae Dică: ”Am făcut tot ce a depins de mine”. Anunţul tehnicianului după înfrângerea cu Hermannstadt

"Vă gândiţi la demisie?". Nicolae Dică: ”Am făcut tot ce a depins de mine”. Anunţul tehnicianului după înfrângerea cu Hermannstadt

CS Mioveni

Comentarii

Formaţia FC Hermannstadt a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-0, echipa CS Mioveni, în etapa a patra din play-out-ul Superligii.

"Vă gândiţi la demisie?". Anunţul lui Nicolae Dică după înfrângerea cu Hermannstadt: ”Am făcut tot ce a depins de mine”

Golurile au fost marcate de Paraschiv, în minutul 34 (penalty) şi 66.

Nicolae Dică, tehnicianul argeşenilor, nu a evitat să recunoască faptul că în continuare i-a în calcul plecarea de la echipă.

"Este greu de digerat, păcat că era un joc echilibrat şi dintr-un contraatac al nostru apare acel 11 metri şi primim gol. Am încercat să punem probleme şi nu am reuşit să marcăm. Apoi când au intrat a doua noastră în careul nostru au marcat din nou.

E greu când eşti pe ultimul loc şi ai presiunea rezultatului. Păcat că mereu am avut şansă să venim aproape de locul de baraj în ultimele etape. Sunt dezamăgit pentru că nu cer nişte lucruri fantastice. Am zis să ţinem de minge şi să redublăm la colegul de lângă. De asta am făcut acele schimbări în minutul 38. Eu am încercat, o să vedem ce facem.

Nu vreau să vorbesc acum despre lucrul acesta. Am spus când am venit la echipă că încerc. Când mă voi decide o să-i anunţ pe cei din conducere. Ei m-au încurajat. Nu a vrut nimeni să vină în iarnă când am venit eu. Nu regret. Am avut de învăţat, îmi place să mă lupt. Am făcut tot ceea ce a depins de mine", a spus Nicolae Dică.

Tot, sâmbătă, dar în play-off, de la ora 19.00, se joacă meciul CFR Cluj - Sepsi OSK.

Afla mai multe despre: nicola dică 

viewscnt
Articole similare