Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman recunoaşte despărţirea iminentă de FCSB: ”E clar. Dacă vine oferta, plec” | EXCLUSIV

Florinel Coman recunoaşte despărţirea iminentă de FCSB: ”E clar. Dacă vine oferta, plec” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) a oferit un interviu exclusiv pentru Orange Sport, în cadrul căruia a recunoscut că este aproape de despărţirea de FCSB. Atât timp cât pretenţiile financiare ale lui Gigi Becali sunt îndeplinite, atunci ”Mbappe de România” va părăsi Superliga în vară.

Acest sezon ar putea rămâne în istorie drept cel în care Florinel Coman a ”explodat” cu adevărat. După mai multe luni în care s-a luptat cu Tavi Popescu pentru un loc de titular, ”şeptarul” vicecampioanei a dovedit că el merită să fie starul echipei.

”Mbappe de România” a marcat în ultimele trei meciuri la rând, iar aproape joc de joc este cel mai periculos om de pe teren, chiar dacă acest lucru nu se reflectă mereu în statisticile sale.

”Dacă vine o ofertă foarte bună pentru club şi pentru mine, e clar că voi pleca în vară”

Progresul uriaş făcut de Coman nu este întâmplător, conform lui MM Stoica, care susţine că jucătorul de 25 de ani a reuşit, într-un final, să se maturizeze, în ceea ce priveşte pregătirea sa profesională.

Revenirea sa dramatică de formă nu a trecut neobservată, iar, la doar câteva luni de când Gigi Becali anunţa că l-ar ceda cu trei milioane de euro, Coman ar putea pleca pentru semnificativ mai mult.

Sporting Lisabona ar fi printre echipele interesate de serviciile sale, în timp ce, în trecut, şi Crystal Palace s-a interesat serios de jucătorul cu cinci apariţii în tricoul echipei naţionale.

În cadrul unui interviu exclusiv oferit pentru Orange Sport, Florinel Coman a vorbit despre plecarea sa de la FCSB şi a recunoscut că aceasta ar putea fi iminentă, mai exact în vară.

”Mbappe de România” visează să cucerească titlul, iar apoi să părăsească clubul, dar a punctat că ar fi interesat de transfer chiar şi dacă nu câştigă Superliga la finalul play-off-ului.

Florinel Coman recunoaşte despărţirea iminentă de FCSB

Concret, atât timp cât pretenţiile financiare ale lui Gigi Becali sunt îndeplinite, iar Coman vrea să se alăture echipei care îl ofertează, transferul său se va realiza în această vară.

Ca să fie totul frumos, cel mai bine ar fi să luăm campionatul şi să plec în această vară. Dacă vine o ofertă foarte bună pentru club, care nu se poate refuza, şi bună pentru mine, e clar că voi pleca.

(n.r. dacă nu luaţi campionatul în acest an, dar pleci?) Îmi va părea rău că nu am reuşit să câştig campionatul, dar asta e viaţa”, a declarat Florinel Coman, pentru Orange Sport.

Cel mai scump jucător cumpărat vreodată de o echipă din Superligă, după ce a fost achiziţionat de FCSB pentru trei milioane de euro, de la Farul, în 2017, Florinel Coman a însumat 189 de meciuri, 43 de goluri şi 46 de pase decisive în tricoul roş-albastru, câştigând, până acum, doar Cupa României.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare