Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | ”De când joacă Steaua în Liga 2?”. Mititelu jr. l-a provocat pe MM Stoica! Ironie fără milă: ”Ce, după Adidas nu a apărut şi Adibas?”

FOTO | ”De când joacă Steaua în Liga 2?”. Mititelu jr. l-a provocat pe MM Stoica! Ironie fără milă: ”Ce, după Adidas nu a apărut şi Adibas?”galerie foto

Steaua

Comentarii

Înaintea derby-ului dintre CSA Steaua şi Dinamo, provocat de Adrian Mititelu jr., MM Stoica a postat un mesaj cu tentă ironică la adresa ”militarilor”, prin care sugera că aceştia sunt doar o copie fără valoare a echipei lui Gigi Becali.

Marţi, CSA Steaua avea să primească vizita rivalei Dinamo, pe stadionul din Ghencea, în meciul cap de afiş din a patra etapă a play-off-ului Ligii 2, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Cândva cel mai mare derby din fotbalul românesc, întitulat chiar ”eternul derby” sau ”derby-ul României”, cele două echipe se regăsesc acum în al doilea eşalon, cu scopul de a reveni în primul.

”De când joacă Steaua în Liga 2?”

După ce au petrecut întreg sezonul cu gândul că nu vor avea drept de promovare, steliştii par să fi primit o şansă nesperată din partea lui Vasile Dîncu, care a propus modificări la Legea Sportului.

Aceste schimbări ar permite celor de la CSA Steaua să facă pasul în Superligă, chiar dacă societatea care deţine clubul este publică, decizie ce ar putea avea alte urmări în anii viitori.

În contextul veşnicii dispute dintre FCSB şi Steaua, Marius Lăcătuş afirma că toţi fanii vor reveni de partea echipei din Ghencea odată ce aceasta va fi lăsată să promoveze.

Însă, deocamdată, majoritatea fanilor încă sunt de părere că echipa lui Gigi Becali şi cea care a cucerit Liga Campionilor în 1986 sunt una şi aceeaşi, în ciuda deciziilor din instanţă.

”Ce, după Adidas nu a apărut şi Adibas?”

Înaintea derby-ului dintre Steaua şi Dinamo, din Liga 2, Adrian Mititelu jr. a postat un mesaj pe reţelele de socializare, prin care îl provoca pe MM Stoica.

Fiul patronului lui U Craiova 1948 a postat o imagine cu un televizor, pe care rula o emisiune în cadrul căreia se discuta despre ”derby-ul României” şi a ataşat mesajul ”De când joacă Steaua în Liga 2?”, etichetându-l pe oficialul FCSB.

Mihai Stoica nu şi-a lăsat răspunsul aşteptat şi i-a ironizat fără milă pe cei de la CSA, sugerând că FCSB este Adidas, iar Steaua este Adibas.

”Ce, după Adidas nu a apărut şi Adibas?”, a fost răspunsul managerului general al vicecampioanei, care încerca să sugereze că echipa CSA este doar o copie ieftină a FCSB.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare