Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Angelescu i-a răspuns lui "Bocciu"! Decizie majoră la Rapid Bucureşti: "E părerea lor. Am hotărât asta împreună cu domnul Şucu"

Angelescu i-a răspuns lui "Bocciu"! Decizie majoră la Rapid Bucureşti: "E părerea lor. Am hotărât asta împreună cu domnul Şucu"

Rapid

Comentarii

Acţionariatul de la Rapid Bucureşti a luat o hotărâre importantă, în plin play-off. Victor Angelescu şi Dan Şucu s-au întâlnit pentru a discuta situaţia antrenorului Adrian Mutu, iar vizat de decizie este şi liderului galeriei, Liviu Ungurean.

Adian Mutu şi Daniel Niculae, vizaţi de decizia majoră luată de conducere: "Pe termen lung"

Echipa antrenată de Adrian Mutu nu a câştigat în play-off. Din patru meciuri, giuleştenii au două înfrângeri şi două remize, iar în următoarea etapă vine meciul cu FCSB. 

După înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 3-1, lucrurile s-au înrăutăţit la Rapid Bucureşti. Lui Adrian Mutu i s-a cerut demisia chiar pe "Ion Oblemenco", atunci când echipa a fost aliniată de peluză, pentru a primi reproşuri. 

A doua zi, liderul galeriei, Liviu Ungurean "Bocciu", a confirmat că susţine demisia lui Adrian Mutu, întrucât rapidiştii nu sunt mulţumiţi de jocul echipei giuleştene. 

În faţa scandărilor, Adrian Mutu s-a apărat cu un argument solid, iar conducerea a făcut la fel. 

Victor Angelescu, acţionarul de la Rapid Bucureşti, a anunţat că s-a decis ca antrenorul Adrian Mutu şi preşedintele Daniel Niculae să rămână. Mai mult, cei doi sunt implicaţi în proiectul gândit pe termen lung în Giuleşti, semn că au încredere totală din partea acţionarilor. 

"Am hotărât împreună cu domnul Şucu să susţinem actuala conducere a echipei. Am văzut opinia liderilor galeriei, e părerea lor, dar noi îi sprijinim pe Adrian Mutu şi pe Daniel Niculae. Nu e vorba de un sprijin doar pentru următoarele etape, ci pe termen lung.

Adrian Mutu ştie că suntem alături de el. Nu se pune problema înlocuirii sale, nu am luat nicio secundă în calcul acest lucru. Este valabil şi în cazul lui Daniel Niculae.

Echipa trebuie să se concentreze pe meciul cu FCSB, avem nevoie de o victorie în faţa suporterilor noştri. Trebuie să demonstrăm că merităm să fim în play-off", a declarat Victor Angelescu pentru ProSport

Galeria a decis! Care sunt cei doi jucători care "încasează salariile degeaba" la Rapid. Lista a rămas deschisă: "Trebuie făcută curăţenia"

Afla mai multe despre: victor angelesculiviu ungureanbocciurapid bucurestiadrian mutu 

viewscnt
Articole similare