Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Anunţ oficial dinspre FCSB! ”Sunt deja cumpărători” | EXCLUSIV

ULTIMA ORĂ | Anunţ oficial dinspre FCSB! ”Sunt deja cumpărători” | EXCLUSIV

Breaking News

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a anunţat că a pus la vânzare clubul FCSB şi se va retrage din fotbal, după ce s-a întâmplat la derby-ul pierdut cu Rapid în Giuleşti. Mihai Stoica (58 de ani) a venit cu detalii de ultimă oră despre decizia finanţatorului.

FCSB a avut un derby cu Rapid pe care nu îl va uita prea curând, după ce a fost învinsă, scor 0-1, în ultimul meci din turul de play-off din Superligă.

Cei de la FCSB au reacţionat vehement şi au pus eşecul din Giuleşti pe seama deciziilor de arbitraj, acuzând faptul că Horaţiu Feşnic a fost mult prea permisiv cu intrările jucătorilor lui Adi Mutu.

Gigi Becali a mers chiar mai departe şi a anunţat că va ieşi definitiv din fotbal, sătul fiind de ”piedicile” puse echipei sale în lupta la titlu.

Finanţatorul a precizat că o pune la vânzare pe FCSB, în schimbul căreia cere suma de 25 de milioane de euro.

Anunţ de ultimă oră! FCSB chiar se vinde: ”Sunt deja cumpărători” | EXCLUSIV

Invitat în studioul Orange Sport pentru a trage concluzii după derby-ul cu scandal, Mihai Stoica a oferit informaţii importante cu privire la ultimele noutăţi de la clubul roş-albastru.

Oficialul FCSB a informat faptul că există deja cumpărători dispuşi să achite suma de 25 de milioane de euro cerută de Gigi Becali în schimbul FCSB-ului.

”Înţeleg că sunt deja cumpărători. Vorbesc în cunoştinţă de cauză. Ştiu că sunt oameni dispuşi să ofere suma respectuvă. Fără Gigi Becali nu mă văd în club, nu.

De mult vreau să ies din club. Am peste 30 de ani şi e suficient, nu mi-am propus niciodată să fiu conducător de club atât de mult. Nu mai pot. Ieri mi-a fost foarte greu”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

După anunţul că şi-a pus la vânzare clubul, Gigi Becali a luat deja legătura cu primii posibili cumpărători pentru a le da pe mână FCSB-ul.

Gigi Becali: "E ultima conferinţă de presă. Dacă dă cineva 25 de milioane, eu vând echipa”

"E ultima conferinţă de presă. Am hotărât, duminică seara, după ce s-a întâmplat în meciul de aseară, eu am terminat, ies din fotbal.

Nu mă mai interesează, vreau să termin, am 65 de ani, când eram tânăr, încă mai puteam, dar acum am avut tensiune de 16 la 3 dimineaţa, din cauza lui Feşnic.

Ce a făcut omul ăsta a pus capac. Eu ies din fotbal, măcar ştiu că ies din cauza lui. Aşa ceva nu se poate. El e Feşnic, dar ar trebui să-l cheme Întuneric. Am făcut o socoteală, 10 milioane înainte, 10 milioane acum, plus o majorare de capital.

Dacă dă cineva 25 de milioane, eu vând echipa. Am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club, tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF nu va mai exista niciodată", a afirmat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare