Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, discurs furibund la adresa lui Feşnic: "Ori eşti prea prost, ori eşti hoţ. Trimit caseta la UEFA"

Gigi Becali, discurs furibund la adresa lui Feşnic: "Ori eşti prea prost, ori eşti hoţ. Trimit caseta la UEFA"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a organizat o conferinţă de presă, în urma meciului pierdut de FCSB cu Rapid, în cadrul căreia şi-a anunţat retragerea din fotbal.

Nemulţumit de deciziile luate de centralul Feşnic în meciul câştigat de Rapid în faţa FCSB-ului, Gigi Becali a declarat că se va retrage din fotbal şi va trimite imaginile din partida de pe Giuleşti la reprezentanţii UEFA.

"Eu acum ies, dar FCSB o să transmită că patronul s-a retras din cauza lui Feşnic.

Pac, caseta la UEFA, ca să nu mai facă şi la alţi oameni. Astea două roşii, clar. Ca să vedem dacă mai poate arbitra el de acum.

Ori eşti prea prost şi nu ai ce căuta, ori eşti hoţ şi nu ai ce căuta. Aşa că eu am terminat. Feşnic nu o să mă mai vadă pe mine, nu mai îndrăzneşte după ce a făcut. Oricum trimit caseta cu imaginile la UEFA, să vadă şi ei ce a făcut Feşnic.

El e Feşnic, dar ar trebui să-l cheme Întuneric" , a declarat Gigi Becali.

Rapid - FCSB 1-0

Rapid a învins-o, duminică, pe teren propriu, scor 1-0, pe FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

FCSB rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.

  • RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais (Florin Ştefan 77) - Al. Albu, Kait, Al. Ioniţă II (Emmers 65) – Sefer (Pănoiu 90), Dugandzic, Funsho Bamgboye. ANTRENOR:  Adrian Mutu
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa (I. Cristea 46), Tamm, Radunovic – Edjouma (Omrani 46), Şut (Miculescu 85), Olaru - Oct. Popescu, Compagno (Cordea 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare