Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele trei persoane contactate de Gigi Becali pentru a ceda FCSB! Răspuns de ultimă oră: "Ai promis că plecăm şi nu mai stăm în ţara asta"

Primele trei persoane contactate de Gigi Becali pentru a ceda FCSB! Răspuns de ultimă oră: "Ai promis că plecăm şi nu mai stăm în ţara asta"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a luat legătura rapid cu trei persoane apropiate, pentru a ceda echipa. Supărat pe FRF şi arbitrajul lui Horaţiu Feşnic din meciul cu Rapid Bucureşti, afaceristul consideră că există o conspiraţie împotriva sa şi e decis să scape de clubul de fotbal.

Gigi Becali a făcut şedinţă şi le-a oferit FCSB! Răspunsul celor trei persoane cu care "a negociat"

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii, dar Mihai Stoica şi Gigi Becali au taxat dur arbitrajul, în plină cursă cu Farul Constanţa şi CFR Cluj pentru titlul Superligii. 

Gigi Becali a spus, luni dimineaţa, că a semnat actele prin care a părăsit funcţiile pe care le deţine în cadrul societăţii FC FCSB SA. De asemenea, finanţatorul FCSB a dezvăluit că MM Stoica va fi promovat, pentru a avea o putere de decizie mai mare la FCSB. 

Pentru a-şi duce planul la capăt şi pentru a-şi recupera milioanele de euro investite la FCSB, Gigi Becali a anunţat că este în căutarea unui cumpărător. 

Suma pe care noul investitor trebuie să o achite este de 25 de milioane de euro, dar Gigi Becali a încercat şi o altă variantă prin care echipa să rămână în familie. 

Primele trei persoane contactate au fost fiicele sale, Teodora Becali, Alexandra Becali, şi ginerele său, Theodor Mincu

Însă, fetele lui Gigi Becali nici n-au dorit să audă de o implicare la FCSB şi au preferat să-şi continue propriile afaceri. 

Gigi Becali le-a oferit FCSB: "Tată, nu avem nevoie. Nu vrem balamucul ăsta"

"Nici acţiunile nu le mai ţin, găsesc o soluţie. Fetele nu vor. Au zis <<Tată, noi nu avem nevoie. Nu vrem noi balamucul ăsta>>. I-am spus ginerelui (n.r. - Theodor Mincu). Mi-a zis fata <<Tată, te rog eu să-mi laşi bărbatul în pace. Nu vreau să intre în fotbal! Nu mai vreau... Când ai fost la puşcărie ai promis că plecăm şi nu mai stăm în ţara asta. Nu te-ai ţinut de cuvânt, atunci lasă-ne în pace. Nu avem nevoie de puşcării, vrem să stăm liniştiţi>>. 

N-am unde să le pun acţiunile. Să văd că poate le pun pe numele surorii mele până s-o vând. Gata! La revedere fotbal!

FCSB o să trimită la FRF că patronul nostru s-a retras din cauza lui Feşnic. O să trimitem caseta cu faulturile alea două. M-am băgat în foc ca prostul, dar la revedere. M-am retras. O să vedeţi la Registrul Comerţului cui o să pun acţiunile sau eventual să fac ceva ca să pun...

Dar nu vor fetele! Nu vor! Au zis <<Nu avem nevoie de Steaua, nu ne interesează acţiuni>>. Nici ginerele nu vrea. Nu mai ştiu ce să fac cu ea (n.r. - cu FCSB). Nici la meciuri nu mă mai uit. Stau la biserică şi îl sun pe MM să ştiu ce se întâmplă. Nici nu mă mai bag şi după meci doar întreb scorul", a declarat, revoltat, Gigi Becali după înfrângerea FCSB cu Rapid Bucureşti

Kyros Vassaras, prima reacţie după derby-ul cu scandal din Giuleşti: ”Arbitrii români au arbitrat foarte bine. Răzvan Burleanu nu are nevoie de protecţia nimănui”

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbalexandra becaliteodora becalitheodor mincurapid bucuresti fcsb 

viewscnt
Articole similare