Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii Rapidului l-au refuzat categoric pe "Bocciu", după victoria cu FCSB! Gestul cu care "n-au fost de acord" | EXCLUSIV

Fotbaliştii Rapidului l-au refuzat categoric pe "Bocciu", după victoria cu FCSB! Gestul cu care "n-au fost de acord" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Liderul galeriei de la Rapid Bucureşti, Liviu Ungurean, a dezvăluit ce s-a întâmplat, în cele din urmă, cu prima promisă fotbaliştilor, din banii strânşi de suporterii vişinii. De asemenea, "Bocciu" a vorbit şi despre antrenorul Adrian Mutu, la o zi distanţă de la victoria din derby.

Suporterii Rapidului au făcut un gest mare, dar fotbaliştii au refuzat! Decizia anunţată a doua zi după victoria cu FCSB

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii. A fost un meci cu multă presiune pentru ambele părţi. În timp ce FCSB încă se află în lupta pentru titlu, Adrian Mutu a trebuit să-şi ia revanşa în faţa fanilor, pentru primele patru etape din play-off în care giuleştenii n-au câştigat. 

Pentru meciul de acasă, fotbaliştii rapidişti au avut o primă promisă atât din partea conducerii, cât şi din partea galeriei. 

Înaintea partidei din etapa a cincea a play-off-ului, Liviu Ungurean a anunţat că a suporterii s-au mobilizat şi au strâns o sumă de bani pentru a-i motiva pe jucători. 

Cu obiectivul echipei îndeplinit în faţa FCSB, Liviu Ungurean a dorit să trimită prima pentru a fi împărţită de vestiar. 

Însă, fotbaliştii antrenaţi de Adrian Mutu au refuzat prima, semn că nu au dorit să ia bani din buzunarul suporterilor. 

"Noi am strâns nişte bani, dar băieţii n-au fost de acord cu această idee, motiv pentru care e un subiect închis", a declarat Liviu Ungurean pentru Orange Sport. 

Liviu Ungurean n-a mai cerut demisia lui Adrian Mutu: "E angajatul clubului, să-şi facă treaba"

Pentru Adrian Mutu urmează o perioadă în care se vede nevoit să salveze onoarea în play-off, iar victoria cu FCSB i-a oferit răgaz în raport cu galeria, care i-a cerut demisia după înfrângerea cu Universitatea Craiova, în Oltenia. 

"Adrian Mutu e angajatul clubului şi trebuie să-şi facă treaba. Noi, cei din galerie, susţinem Rapid", a mai spus liderul galeriei de la Rapid Bucureşti, Liviu Ungurean. 

FCSB rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.

Dan Şucu, după ce s-a speculat o alianţă Rapid - CFR Cluj: ”Am ajuns în acest punct pentru că deciziile s-au luat în culise”

Afla mai multe despre: rapid bucurestiliviu ungureanbocciu rapidrapid bucuresti fcsbprima rapid fcsb 

viewscnt
Articole similare