Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru şi Cosmescu, de părere că Rapid ar trebui să renunţe la ”inima” sa: ”Face 40 de ani! E depăşit de orice jucător” | EXCLUSIV

Panduru şi Cosmescu, de părere că Rapid ar trebui să renunţe la ”inima” sa: ”Face 40 de ani! E depăşit de orice jucător” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În direct la Orange Sport, înaintea meciului Rapid - FCSB, Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru au ţinut un discurs dur la adresa lui Cristi Săpunaru (39 de ani). Cei doi consideră că Rapid ar trebui să renunţe cât de curând la căpitanul său.

Rapid a reuşit să obţină, într-un final, prima victorie din play-off şi a făcut acest lucru chiar la cel mai important meci pentru suporterii giuleşteni, cel cu marea rivală, FCSB.

Echipa pregătită de Adi Mutu s-a impus cu scorul de 1-0, datorită golului marcat de Alex Albu în prima repriză, dar marele merit pentru punctele obţinute de rapidişti le aparţine roş-albaştrilor.

Tavi Popescu, Andrei Cordea, Andrea Compagno, Billel Omrani, Darius Olaru şi Florinel Coman au irosit o multitudine de ocazii importante, cu Horaţiu Moldovan de asemenea într-o zi bună.

”Face 40 de ani! E depăşit de orice jucător”

Totuşi, rezultatul obţinut de giuleşteni nu trebuie să acopere celelalte probleme ale Rapidului, iar, înaintea derby-ului, Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru au vorbit despre modul de procedare al clubului, care ţine echipa pe loc.

În opinia celor doi, Cristi Săpunaru nu doar că nu ar trebui să mai fie în primul 11 al lui Mutu, ci nici nu ar trebui să mai fie jucătorul echipei, după ce a împlinit 39 de ani.

Panduru a punctat că antrenorii mari trebuie să ia astfel de decizii, la fel cum a făcut, de exemplu, Sir Alex Ferguson cu Roy Keane.

Panduru şi Cosmescu, de părere că Rapid ar trebui să renunţe la Cristi Săpunaru

Sunt nişte jucători de care, sentimental, nu te poţi despărţi, dar ar cam trebui. Săpunaru e inima Rapidului, e adevărat, bă, dar face 40 de ani! Are momente când e depăşit de orice jucător în viteză”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Ţii minte când îi zicea Roy Keane lui Ferguson <<Eu? Pe mine? Eu, care am fost lângă tine?>>, <<Da, Roy, ai fost, şi tu ai avut grijă de mine, li eu de tine, că te-am plătit mai mult decât... dar nu mai merge, nu mai putem să continuăm>>.

De aia stă 25 de ani de zile, că înţelege când trebuie să se despartă de cine nu mai produce, că nu vrei să de desparţi de unul care îţi produce”, a adăugat Basarab Panduru.

De aia sunt probleme la Rapid. Rapid nu poate să meargă în sus cu nucleu ăsta, aşa mi se pare”, a completat Bogdan Cosmescu.

Cristi Săpunaru tocmai a anunţat că urmează să semneze o prelungire de contract pe un an cu Rapid, care îl va ţine la club până în vara lui 2024, când va avea 40 de ani.

Afla mai multe despre: cristi săpunaru 

viewscnt
Articole similare