Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucător de la FCSB cu peste 100 kg! Panduru şi MM au râs în hohote: ”Făcea fasting între excursiile la masă. Pătrăţele de ciocolată!” | EXCLUSIV

Jucător de la FCSB cu peste 100 kg! Panduru şi MM au râs în hohote: ”Făcea fasting între excursiile la masă. Pătrăţele de ciocolată!” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport înaintea partidei dintre Farul Constanţa şi CFR Cluj, MM Stoica şi Basarab Panduru s-au amuzat pe seama greutăţii unui fost jucător de la FCSB, care cântărea peste 100 de kilograme, mai multe decât până şi Denis Alibec, în perioada în care activa la Bucureşti.

Aflat în cea mai bună perioadă a carierei, Denis Alibec este aproape de a cuceri titlul alături de Farul Constanţa, în urma unuia dintre cele mai bune sezoane reuşite de atacant vreodată.

Lui Gică Hagi i se datorează un mare merit pentru forma la care a reuşit să îl aducă pe Alibec, după ani întregi în care acesta a fost accidentat de probleme medicale.

”Făcea fasting între excursiile la masă”

În direct la Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că atacantul se află într-o formă fizică de excepţie, având doar 85 de kilograme, mai puţin ca oricând în carieră.

Comentariul oficialului FCSB a declanşat o discuţie pe marginea jucătorilor cu multe kilograme, iar un alt fost jucător de la FCSB a provocat hohote de râs.

Basarab Panduru a glumit că Alibec ar fi fost un al doilea Harlem Gnohere, însă MM a replicat că francezul era peste chiar şi Alibec, având peste 100 de kilograme!

Oficialul FCSB a încercat să explice că ”Bizonul” nu era gras, ci ”gros”, în ciuda faptului că avea peste 100 de kilograme, cu doar 1,83 metri înălţime.

Jucător de la FCSB cu peste 100 de kilograme

MM: E cel mai bun Alibec pe care l-am văzut vreodată. Înţeleg că ar avea undeva la 85 de kilograme, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată în cariera lui.

Samuilă: Cât avea la voi, la un moment dat arăta bine?

MM: Peste 90...

Panduru: 105...

MM: 100, nu...

Panduru: 105, dacă are acum 85 şi arată foarte bine!

MM: Era...

Panduru: Peste 90, aproape de sută sau puţin peste, ”Bizonul doi”?

MM: Nu, nu, nu, nici chiar aşa. ”Bizonul” era aproape de sută.

Samuilă: ”Bizonul” era aproape de sută?

MM: Da, da, ”Bizonul” era gros, gros, adică... nu avea burtă, dar era foarte gros, era gros de sus până jos.

Samuilă: Dar nici pătrăţelele nu i le vedeai, zici că nu avea burtă...

MM: De ciocolată pătrăţelele! Îi plăceau...

Panduru: Le avea pe masă, două, două, două! Avea ca abdomenul pe masă.

MM: Făcea fasting între excursiile la masă, la bufetul suedez

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare