Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aş sta cu el până mă las de antrenorat, dar e în joc cariera lui”. Starul lui FC Botoşani, pe picior de plecare! Anunţul făcut de Stoican, după remiza cu U Craiova 1948

”Aş sta cu el până mă las de antrenorat, dar e în joc cariera lui”. Starul lui FC Botoşani, pe picior de plecare! Anunţul făcut de Stoican, după remiza cu U Craiova 1948

FC Botoșani

Comentarii

Prezent la flash-interviu după remiza dintre FC Botoşani şi U Craiova 1948, Flavius Stoican (46 de ani) a recunoscut că Sebastian Mailat (25 de ani), golghterul şi starul moldovenilor în acest sezon, este pe picior de plecare de la club, fiind dorit de mai multe echipe.

Înfrântă de Sepsi cu 7-0 şi de Farul cu 8-0 în sezonul regular, părea că FC Botoşani este victimă sigură împotriva retrogradării în acest sezon, dar Flavius Stoican a reuşit minuni în Moldova.

Din favorită la retrogradare, fostul antrenor al CS Mioveni, U Craiova 1948 sau Dinamo a transformat echipa în candidată la cupele europene, aflându-se la doar un punct de barajul pentru Conference League momentan.

Starul lui FC Botoşani, pe picior de plecare

La fel de important ca noul antrenor al moldovenilor a fost şi starul său din atac, Sebastian Mailat, care a depăşit toate aşteptările în primul său sezon la FC Botoşani.

Valeriu Iftime a dezvăluit că doreşte două milioane de euro pentru golgheterul echipei sale, iar, după remiza cu U Craiova 1948, Flavius Stoican a anunţat că aceste e pe picior de plecare.

Realist fiind, este o echipă bună a celor de la FC U Craiova. Puteam să pierdem meciul, până la faza penalty-ului în care am presat, dar puteam să câştigăm şi noi.

”Aş vrea să stau cu el până mă las de antrenorat, dar e în joc cariera lui”

Puteau să câştige şi ei meciul, dar este un punct muncit.  S-a simţit destul de rău (n.r. Dragu, care a fost schimbat la pauză), dar nu ceva grav şi am decis să intre un jucător proaspăt.

Mailat este în vizorul multor echipe şi în special în vizorul echipelor din străinătate. Aş vrea să stau cu Mailat până mă las de antrenorat, dar este cariera lui în joc. Chiar dacă nu a marcat, a creat panică în terenul advers. 

Dacă VAR-ul a decis asta, ce să comentez eu. Am văzut că nu s-a verificat (n.r. un posibil penalty pentru Botoşani), dar probabil că nu a fost, dacă nu s-a verificat. O echipă bună Petrolul, o să fie un meci dificil.

Vreau acum să ne refacem pentru după acest meci, pentru că muncim pentru fiecare punct şi ne dorim să facem”, a declarat Flavius Stoican, după remiza cu U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: sebastian mailat 

viewscnt
Articole similare