Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Man a marcat golul victoriei, Mihăilă a irosit un penalty! Ce note au primit cei doi români după Parma - Cagliari 2-1

VIDEO | Man a marcat golul victoriei, Mihăilă a irosit un penalty! Ce note au primit cei doi români după Parma - Cagliari 2-1

Stranieri

Comentarii

Parma a reuşit să obţină o victorie importantă în calculele promovării în ultima etapă din Serie B, după ce a învins-o pe Cagliari, scor 2-1. Dennis Man a marcat golul decisiv, în timp ce Valentin Mihăilă a ratat un penalty, câştigat tot de el, în prelungiri.

Aflată în mijlocul unei lupte aprige pentru promovarea în Serie A, Parma a reuşit să obţină o victorie extrem de importantă împotriva lui Cagliari, contracandidată la accederea în primul eşalon.

Cele două echipe se aflau la egalitate de puncte înaintea partidei, pe locurile cinci şi şase, iar ”cruciaţii” au fost cei care au reuşit să se impună şi să se desprindă la trei puncte de adversara de sâmbătă.

Man a marcat golul victoriei, Mihăilă a irosit un penalty, în Parma - Cagliari 2-1

Golul lui Lapadula din minutul 32 le-a asigurat un avantaj minim la pauză oaspeţilor, însă Franco Vazqueq a reuşit să egaleze în repriza secundă, înainte ca Dennis Man să dea lovitura.

Fotbalistul român a fost trimis în teren în minutul 72, iar cinci minute mai târziu a reuşit să puncteze cu o reuşită de excepţie, care i-a adus în cele din urmă victoria Parmei.

Valentin Mihăilă, la rândul său introdus pe teren în partea secundă, cu cinci minute înaintea lui Man, a câştigat un penalty în prelungirile partidei, în urma unei curse individuale de excepţie.

Tot Mihăilă a executat penalty-ul, dar românul a încercat o ”scăriţă”, iar portarul s-a prins şi a avut timp să reacţioneze şi să pareze şutul tânărului fotbalist în corner.

Notele primite de cei doi români

Cei de la Tuttomercatoweb  au scris despre prestaţiile celor doi români şi i-au oferit, bineînţeles, un calificativ mai bun, 7,5, lui Dennis Man.

A rezolvat meciul cu un gol reuşit dintr-o acţiune pe cont propriu. A fost o mutare decisivă venită de pe bancă”, au notat italienii.

De cealaltă parte, după ce a irosit o lovitură de la 11 metri, chiar dacă ratarea sa nu a contat în cele din urmă, Valentin Mihăilă a primit doar nota 6,5.

A fost devastator pe final, iar apărarea lui Cagliari l-a oprit doar prin fault. Nota primită e cu jumătate de punt mai puţină, după ce a ratat un penalty. Într-un meci atât de strâns, acesta ar fi putut să opteze pentru alăt soluţie”, au concluzionat jurnaliştii din Cizmă.

Afla mai multe despre: parma 

viewscnt
Articole similare