Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sub comanda lui Mutu, ce jucători de la Rapid şi-au ridicat nivelul?”. MM şi Moldovan, puşi în dificultate: ”În afară de el, găsesc greu pe cineva” | EXCLUSIV

”Sub comanda lui Mutu, ce jucători de la Rapid şi-au ridicat nivelul?”. MM şi Moldovan, puşi în dificultate: ”În afară de el, găsesc greu pe cineva” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, MM Stoica şi Viorel Moldovan au fost întrebaţi de moderatorul Dan Udrea ce jucători de la Rapid au reuşit să progreseze datorită lui Adi Mutu. În opinia celor trei, ”Briliantul” ar fi putut ridica nivelul mai multor fotbalişti.

Rapid a reuşit un parcurs extrem de bun până în ultimele etape ale sezonului regular, fiind aproape de primele locuri încă din debutul stagiunii, înainte de a se ”prăbuşi”.

Giuleştenii nu au mai câştigat de şase runde, iar fanii au ajuns să îi ceară demisia lui Adi Mutu, la puţin peste un an de când ”Briliantul” a fost adus pe banca tehnică a echipei.

”În afară de el, găsesc greu pe cineva”

Până recent, se vorbea la superlativ despre treaba reuşită de tânărul antrenor la Bucureşti, dar ultimele meciuri au atras atenţia asupra mai multor probleme din Giuleşti.

Una dintre acestea a fost evidenţiată de Dan Udrea, în direct la Orange Sport. Acesta a notat că nu destui jucători au reuşit să progreseze sub comanda lui Mutu.

Udrea i-a întrebat pe invitaţii MM Stoica şi Viorel Moldovan ce fotbalişti ”şi-au ridicat nivelul” datorită ”Briliantului”, în afară de Răzvan Onea, care a fost unul dintre cei mai constanţi jucători ai Rapidului în acest sezon.

”Sub comanda lui Mutu, ce jucători de la Rapid şi-au ridicat nivelul?”

Singurele două nume rostite au fost cele ale lui Ştefan Pănoiu şi Marko Dugandzic, ambii jucători de atac, care reuşesc cele mai bune stagiuni din carieră de până acum.

Udrea: Sub comanda lui Mutu, ce jucători şi-au ridicat nivelul? În afara de Onea, greu găsesc pe cineva.

Moldovan: Greu de spus. Într-adevăr, este o problemă. Mulţi jucători nu au progresat, nu s-au impus.

Udrea: Aşa înseamnă că antrenorul nu are nicio vină niciodată, dacă nici progresul unui fotbalist nu îl pot lega de valoarea unui antrenor sau de responsabilitatea lui. În afara de Onea... că la Onea cred că e clar că e un progres.

Moldovan: E greu să afirmi ceva...

Udrea: Nici Kait, Kait e sub ce arătase parcă până acum un an, Albu...

MM: Eu am unul, Pănoiu.

Udrea: Vi se pare că e peste?

MM: E mult peste.

Moldovan: Bun, într-adevăr, unii jucători nu au reuşit...

MM: Dugandzic era... cu Mutu s-a dezvoltat, e cel mai bun campionat din viaţa lui. Dugandzic niciodată în viaţa lui nu a avut cifrele astea, el al doilea golgheter al campionatului, cochetează chiar cu primul loc, tot îl egalează pe Compagno.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare